Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Χαμός στο Facebook του Μιχαλολιάκου

Οι αναφορές (χρηστών social medias, δημοσιογράφων κτλ) στη Χρυσή Αυγή πιστεύω πως φτάνουν σε αριθμό αυτές στην κυβέρνηση, την τρόικα και το μνημόνιο. 
Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου, θα δεις κάτι γραμμένο για τον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη, τον Παναγιώταρο, τον Καιάδα και τα υπόλοιπα φιντάνια της κομπανίας τους.

Κι ενώ τα 9 στα 10 σχόλια για τους νεοναζί έχουν αρνητικό πρόσημο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το αντίθετο (Για φανταστείτε που θα φτάσουν τα ποσοστά τους μετά τον προχθεσινό ναζιστικό χαιρετισμό και τα περί «καθαρών χεριών» που ξεστόμισε). 

Δεν σας κρύβω πως αυτή η συνεχόμενη άνοδος της Χρυσής Αυγής ίσως με επηρεάσει στο μέλλον και φτάσω σε σημείο αυτολογοκρισίας, όπως έγινε στην περίπτωση του μουσουλμάνων και την ιστορία με τα σκίτσα και τα βίντεο του Μωάμεθ. Πραγματικά, αρχίζω να φοβάμαι. Τους θεωρώ εξίσου αστείους κι επικίνδυνους.
Έχω μάλιστα ακούσει πως ο Μιχαλολιάκος είναι άριστος γνώστης της τεχνολογίας και σε καθημερινή βάση ξεψαχνίζει στο διαδίκτυο ότι γράφεται γι’αυτόν και τα τσικό του. 

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έπραξε το ίδιο και ανακάλυψε το προφίλ του στο Facebook και ως πιο θαρραλέος, σας παρουσιάζει αυτά που γράφτηκαν στο τελευταίο του status: