Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Απίστευτο!!! Γερμανοί τουρίστες αρνούνται να πληρώσουν γιατί θεωρούν πως οι Έλληνες τούς χρωστάνε...

Κι όμως, έγινε και αυτό στην πολύπαθη Ελλάδα.

Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τα κόμιστρα σε ταξί στα Χανιά, λέγοντας με θράσος στους ταξιτζήδες, ότι «μας χρωστάτε λεφτά σαν χώρα, πληρώνουμε για σας, να πάτε να σας τα δώσει η κυβέρνησή σας απ’ αυτά που της δίνουμε».

To Newsbomb.gr ήταν εκεί, είδε και άκουσε το θλιβερό περιστατικό...

Το γεγονός αν ήταν ένα και μεμονωμένο, ίσως και να άξιζε μία οποιαδήποτε αναφορά απλά ως αξιοπερίεργο. Όμως, πριν λίγες μέρες, συνέβη και τρίτο παρόμοιο περιστατικό στα Χανιά, με Γερμανό τουρίστα σε ταξί.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό έχει συζητηθεί στις πιάτσες των ταξί, αλλά γενικότερα στην τοπική κοινωνία και είναι ενδεικτικό του πως βλέπει πια την Ελλάδα και τους Έλληνες ένα κομμάτι Ευρωπαίων και ειδικά Γερμανών, καθώς όπως φαίνεται, την θεωρούν αποικία τους και τους Έλληνες δούλους που τους χρωστάνε λεφτά κι από πάνω.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν πήραν έκταση τα επεισόδια, καθώς οι οδηγοί ταξί που ήταν μάρτυρες στα περιστατικά, αντέδρασαν σχετικά ψύχραιμα. Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει, όταν κάποιος που βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με μια τέτοια συμπεριφορά ξένου τουρίστα... ξεχάσει ότι είναι επαγγελματίας και αντιδράσει σαν... Κρητικός.

Πηγή: newsbomb.gr