Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ λέει στην Μελάνια πού να καθίσει κι εκείνη τον ΑΓΝΟΕΙ... [Βίντεο]

Αφού σχεδόν την ανάγκασε να μιλήσει στο κοινό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, της υπέδειξε και πού να καθίσει...

- Εκείνη προτίμησε να αποχωρήσει από την αίθουσα

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να πει στην Μελάνια πού να καθήσει, κατά την διάρκεια μιας από τις εκδηλώσεις πριν την ορκωμοσία, που έλαβαν χώρα χθες στην Ουάσιγκτον, εκείνη όμως τον αγνόησε και έφυγε από το χώρο!

Η άβολη στιγμή για όλη την αίθουσα προέκυψε αμέσως αφού ο Τραμπ είχε «αναγκάσει» τη Μελάνια, που προφανέστατα δεν ήθελε, να μιλήσει στο κοινό της αίθουσας, που αποτελούσαν στελέχη των Ρεπουμπλικανών. Ο ίδιος είχε προηγουμένως ευχαριστήσει την σύζυγό του για όσα υπέστη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, τα οποία χαρακτήρισε «ψεύτικες ειδήσεις», κερδίζοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Αμέσως φαίνεται να της κάνει νόημα να μιλήσει στο κοινό, η Μελάνια αρνείται κάνοντας νόημα με το κεφάλι της και εκείνος συνεχίζει: «Γλυκιά μου, θέλεις να πεις δυο λόγια;», μέχρι που εκείνη αναγκάζεται και έρχεται στο βήμα. Αφού ευχαρίστησε για την στήριξη προς το πρόσωπό της και υποσχέθηκε πως ξεκινά η δουλειά για να γίνει η Αμερική σπουδαία ξανά, όπως ήταν το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ, φίλησε τον σύζυγό της και κατέβηκε από το πόντιουμ.

Τότε ακούγεται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να της λέει πού να καθίσει, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, μόνο που εκείνη τον αγνοεί παντελώς και συνεχίζει διασχίζοντας την αίθουσα, έως ότου χάνεται από το πλάνο.

Ο Τραμπ σχολιάζει αμήχανα: «Μάλλον δεν ήθελε να καθίσει μαζί σου Φιλ» και επιχειρεί να της ξαναπεί πού να πάει, όμως εκείνη συνεχίζει να τον αγνοεί και φεύγει, αναγκάζοντάς τον να προσθέσει με όσο χιούμορ διαθέτει: «Εκείνη πιστεύει στα όρια, εμείς όχι»!

Παρεπιπτόντως, στην διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης ο νέος πλανητάρχης δήλωσε πως η δική του κυβέρνηση έχει το υψηλότερο IQ όλων των εποχών - χωρίς φυσικά να το στηρίζει κάπου!


Πηγή: tro-ma-ktiko