Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πετρέλαιο θέρμανσης με πιστωτικές κάρτες

Το πετρέλαιο θέρμανσης θεωρείται πλέον πολυτέλεια με αποτέλεσμα,από τη μια πλευρά οι παραγγελίες σε πρατήρια της Πάτρας να είναι σχεδόν μηδενικές, ενώ από την άλλη, πρατηριούχοι να βρίσκουν τρόπους...
για να διευκολύνουν τους καταναλωτές, αλλά και να πάρουν τα χρήματά τους.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Βενζινοπωλών Τάσος Κολοκυθάς, θα υπάρχουν ευκολίες πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών.

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» , δηλώνει χαρακτηριστικά και εξηγεί ότι σε πολλά πρατήρια η πίστωση έχει κοπεί, καθώς τα προηγούμενα χρόνια πρατηριούχοι έχασαν χρήματα.

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέχρι στιγμής οι παραγγελίες, στην καλύτερη περίπτωση, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι παραγγελίες που έχει μέχρι σήμερα ο κ. Κολοκυθάς είναι μόλις δύο, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για άλλα πρατήρια. Όπως εξηγεί εκτός από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, που διαμορφώνεται τώρα γύρω στο 1, 33 , δεν βοηθούν και οι καιρικές συνθήκες, ενώ κάποιοι έχουν απόθεμα από πέρυσι.

Προβλέπει δε ότι οι παραγγελίες φέτος θα περιοριστούν στην ποσότητα και θα γίνονται με δόσεις. «Ποιος μπορεί σήμερα να βάλει 1000 λίτρα πετρέλαιο και να δώσει δύο μισθούς;», αναρωτιέται.

Από την Ελευθερία Μακρυγένη
thebest.gr