Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πέταξε τα εσώρουχα της γυναίκας του στο δρόμο για... εκδίκηση

Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, τον εξόργισε και τον ''ανάγκασε'' να αδειάσει τα συρτάρια της στο δρόμο (Pics)

Αποφάσισε να την εκδικηθεί και γέμισε το δρόμο με τα... εσώρουχά της για να την κάνει να αισθανθεί άσχημα.

Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι η πραγματικότητα της τραγικής κατάληξης ενός γάμου με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ως αντίποινα για την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά της συζύγου, που καταγγέλλει κακοποίηση.

Σαν να μην έφτανε το ''βαρύ'' χέρι του 54χρονου Τζέιμς Κλάτς από τη Πενσυλβανία των ΗΠΑ, ο ίδιος θεώρησε σωστό να πάρει την εκδίκησή του αδειάζοντας τα συρτάρια της και τοποθετώντας το περιεχόμενό τους στην... άσφαλτο.

Ο κεντρικός δρόμος που οδηγούσε στο σπίτι τους γέμισε με τα εσώρουχα της και κανείς δε μπορούσε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

''Νόμιζα πως είχε πέσει κάποια βαλίτσα από τα αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο'' δηλώνει μια περαστική. Όσοι έτυχε να περάσουν από την περιοχή, σταματούσαν για λίγο ώστε να δουν από που προέρχονταν τα περίεργα ''σκουπίδια'' που στην κυριολεξία κατέκλυσαν το δρόμο.

Ο δράστης με τα εσώρουχα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από την ''επίθεση'' σε κατάσταση μέθης σε χώρο στάθμευσης σε κοντινό εστιατόριο. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλή επίθεση και παρενόχληση.

Ο Κλάτς παραδέχτηκε στις αρχές πως τα έκανε όλα για να ταπεινώσει τη σύζυγό του και να την κάνει ρεζίλι στη γειτονιά.