Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Απίστευτο αλλά αληθινό! Αυτό το τρομερό μηχάνημα φτιάχνει τα κινητά που έπεσαν στο νερό!

Μη φοβού! Το ειδικό στεγνωτήριο Redux είναι εδώ.

Νταξ, όλοι μας είχαμε κάποια στιγμή ένα ατύχημα με το κινητό μας τηλέφωνο. Είτε επειδή μας γλίστρησε και έκανε μακροβούτι στην τουαλέτα, ή επειδή το 'χαμε στην τσέπη του μαγιό μας και βουτήξαμε μαζί του στη θάλασσα, ή γιατί σκόνταψες και σου 'πεσε στη λακούβα γεμάτη νερό. Το χειρότερο απ' όλα βέβαια είναι η ψυχική οδύνη για τα πεταμένα σου χρήματά, αλλά και για αυτά που έπονται λόγω της επόμενης αγοράς που θα κάνεις.

Μακάρι να μπορούσες να το σώσεις βέβαια, οπότε το να τρέξεις να το τοποθετήσεις σε ρύζι είναι μία καλή επιλογή. Από εκεί κι έπειτα βέβαια είσαι με το σταυρό στο χέρι και προσεύχεσαι. Αν όμως θες να σώσεις το κινητό σου από βέβαιο θάνατο και να μην κλαις τα λεφτά σου, μία είναι η λύση. Και τι λένε Redux.


Το Redux είναι το μηχάνημα που θα επαναφέρει τους σφυγμούς του κινητού (αλλά και τους δικούς) σου καθώς είναι ειδικά φτιαγμένο να απορροφά τα όποια υγρά υπάρχουν στη συσκευή. Τι και αν η κατάσταση δείχνει να μη σώζεται, μία ώρα θα κάνεις υπομονή και το τηλεφώνο θα ξαναρχίσει να λειτουργεί! Μέχρι στιγμής έχουν δοκιμαστεί 15 χιλιάδες κινητά, κι όλα έχουν στεγνώσει με επιτυχία.Γιατί λοιπόν να στενοχωριέσαι που το κινητό σου έπεσε στα ύδατα; Αντί να δώσεις κάνα 500άρικο για καινούργια συσκευή, σκάσε ένα 75άρι, και δεν θα χρειαστεί να ξανανησυχήσεις για κάποια ηλεκτρονική συσκευή σου.

Το κινητό έπεσε στο νερό; Κανένα πρόβλημα

Πηγή: ratpack.gr