Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

7 σημάδια της γλώσσας του σώματος των ανδρών που δείχνουν ότι τους αρέσει μια γυναίκα

Για να μάθετε τι σκέφτεται ένας άνδρας για εσάς, δεν χρειάζεται να τον ρωτήσετε κατευθείαν ή να μαντέψετε. Απλά παρατηρήστε την στάση του σώματός του. Ανεξάρτητα από το τι λέει, οι φυσικές χειρονομίες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά περισσότερα για τις αληθινές προθέσεις κάποιου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μια συλλογή από τις πιο κοινές στάσεις που υιοθετήθηκαν από τους άντρες και δείχνουν τα αληθινά συναισθήματά τους. Αυτός είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να καταλάβετε αν αισθάνεται κάτι ή όχι.

#1 Φτιάχνει ή ανακατεύει τα μαλλιά του


Με αυτόν τον τρόπο, οι άνδρες συχνά προσπαθούν να δώσουν αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους. Όταν βλέπουμε έναν ελκυστικό άνθρωπο, προσπαθούμε ενστικτωδώς να περιποιηθούμε τους εαυτούς μας, κάνοντας πράγματα όπως το να φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Αυτός ο κανόνας ισχύει και για τις γυναίκες.

#2 Τοποθετεί τα χέρια του κοντά στη μέση


Εάν ένας άνθρωπος κρατά τα χέρια του κοντά στους γοφούς του, τοποθετώντας τα στις τσέπες του ή κρατώντας τη μέση του, για παράδειγμα, είναι ένα μήνυμα ότι προσπαθεί να επιδείξει τη δύναμή του. Η ίδια ιδέα εκφράζεται όταν ένας άνθρωπος τοποθετεί τα πόδια του σε μεγάλη απόσταση όταν κάθεται.

#3 Προσπαθεί να καταλάβει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο


Όταν τα αρσενικά ζώα θέλουν να κερδίσουν ένα θηλυκό, χρησιμοποιούν την τεχνική φουσκώματος, χρησιμοποιώντας τα φτερά ή τη γούνα τους. Με αυτό τον τρόπο, φαίνονται όσο μεγαλύτερα μπορούν. Όταν ένας άνδρας κάνει κάτι παρόμοιο μπροστά σε μια γυναίκα, θέλει να προβάλει τον εαυτό του, για να κερδίσει την προσοχή της.

#4 Εφαρμόζει μια ανοιχτή στάση


Σε κοινωνικές καταστάσεις, υιοθετούμε υποσυνείδητα μια πιο ανοικτή στάση απέναντι στο άτομο που θεωρούμε ελκυστικό. Δώστε προσοχή και στα πόδια τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το παρατηρούν όταν έχουν στραφεί για να επικοινωνήσουν με το πρόσωπο με το οποίο θέλουν να μιλήσουν, αλλά είναι απολύτως προφανές όταν συμβαίνει.

#5 Μιλάει εύγλωττα


Αν ένας άνθρωπος γίνεται πιο ομιλητικός όταν εμφανίζεστε στο οπτικό του πεδίο, είναι ένδειξη πως θέλει να σας εντυπωσιάσει.

#6 Αντιγράφει την πόζα σας


Κοιτάξτε αν ένας άνδρας υιοθετεί ή προσπαθεί να αντιγράψει τις στάσεις και τις κινήσεις σας. Αυτό είναι απόδειξη πως θέλει να βρει κάτι κοινό μαζί σας και προσπαθεί να σας καταλάβει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αντικατοπτρίζεται στη γλώσσα του σώματός του.

#7 Ο τρόπος του αποκτά περισσότερο ενθουσιασμό


Αν αρέσετε σε κάποιον, η έκφραση στο πρόσωπό του θα είναι φιλική και ανοιχτή. Το βλέμμα του θα είναι καλό και θα δείχνει γοητεία, ενώ αν είναι νευρικός, μπορεί να κοκκινίσει.

Πηγή: stroumfaki, davidavramidis