Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η Σοκαριστική Προφητεία του Νοστράδαμου για τον Φετινό Χιονιά που βγήκε Αληθινή. Μήπως πλησιάζει το Τέλος του Κόσμου;

Κάτι πολύ ασυνήθιστο συνέβη στην παραλία της πόλης Σαλέντο στην Ιταλία και ίσως είναι σημάδι πως η προφητεία για το τέλος του κόσμου που έγινε πριν 500 χρόνια από έναν Ιταλό φιλόσοφο είναι αληθινή.

Το σαββατοκύριακο, το Σαλέντο ντύθηκε στα λευκά, μετατρέποντας την παραλία του σε ένα πολύ αφιλόξενο τοπίο.


Αλλά ο παράξενος αυτός καιρός έχει πυροδοτήσει μία ακόμα πιο ασυνήθιστη ανησυχία: πως το νέο κλίμα συμπίπτει με τα λόγια του Ιταλού Νοστράδαμου, ο οποίος είπε πριν εκατοντάδες χρόνιας:

“Το Σαλέντο με τους φοίνικες και τον ήπιο καιρό, θα ντυθεί στα λευκά. Δύο μέρες χιονιού, δύο λάμψεις στον ουρανό, ξέρω πως ο κόσμος τελειώνει, αλλά κανείς δεν θα το θέλει.”


Το όνομά του ήταν Matte Tafuri και κατά τη διάρκεια της ενεργού ζωής του από το 1492 μέχρι το 1582, έγινε μία πολύ δημοφιλής φιγούρα στην περιοχή Απουλία της Ιταλίας.


Παρόλο που τα διαπιστευτήριά του ως γιατρό και εξειδικευμένο αστρολόγο δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην προφητεία του, έκανε και κάποιες ανακριβείς προβλέψεις. Μία από αυτές ήταν πως ο Κάρολος V θα είχε έναν επικείμενο θάνατο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Με άλλα λόγια, ένα χαλασμένο ρολόι θα δείχνει την σωστή ώρα δύο φορές τη μέρα…


Βέβαια, ο ασυνήθιστος καιρός που έπληξε πολλές χώρες της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί αποκαλυπτικός, αφού πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω των καιρικών φαινομένων.

Την Τρίτη, οι αρχές ανακοίνωσαν πως πάνω από 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε χώρες των Βαλκανίων, την Πολωνία και την Ρουμανία.

Στην Βαρσοβία, οι θάνατοι από την υποθερμία έχουν ξεπεράσει τους 70 από την 1η Νοεμβρίου 2016.

Εσείς τι πιστεύετε; Λέτε να πλησιάζει το τέλος του κόσμου;

Πηγή: fanpage