Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Αληθινή Ιστορία ή Θεωρία Συνωμοσίας; Επιστήμονας Βρήκε την Θεραπεία για τον Καρκίνο αλλά η Κυβέρνηση την Απέρριψε!

Ο καρκίνος αποτελεί μια μάστιγα της εποχής που κάθε χρόνο προσβάλλει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Καθημερινά μαθαίνουμε ένα νέο παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη καρκίνου που μας ανησυχεί για την ποιότητα της ζωής μας.

Οι στατιστικές είναι σοκαριστικές: το 50% των ανδρών και το 33% των γυναικών θα αναπτύξουν καρκίνο σε κάποια στιγμή στη ζωή τους. Με την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς κάθε χρόνο αυξάνονται.

Οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν να κερδίσουν ασύλληπτα ποσά από τους καρκινοπαθείς…

Η Johanna Budwig είναι μια επιστήμονας που αφιέρωσε τη ζωή της στη μελέτη μιας θεραπείας του καρκίνου. Στην πραγματικότητα ανέπτυξε μια λύση για τη θεραπεία του. Αλλά μιας και δεν υπάρχει τρόπος για τις φαρμακοβιομηχανίες να βγάλουν κέρδος από αυτό, η θεραπεία της ποτέ δεν πήρε σάρκα και οστά.

Η «έρευνα για τον καρκίνο» είναι ένας μύθος. Η θεραπεία έχει βρεθεί, απλά οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν βρει ακόμα ένα τρόπο για να το πουλήσουν στις μάζες και να βγάλουν κέρδος. Η βιομηχανία του καρκίνου είναι μια τεράστια κερδοφόρα επιχείρηση. Η χημειοθεραπεία και οι θεραπείες με ακτινοβολία κοστίζουν πολλά χρήματα και κατά προσέγγιση οι φαρμακοβιομηχανίες βγάζουν ετησίως 125 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσο περισσότεροι καρκινοπαθείς υπάρχουν, τόσο μεγαλύτερο το κέρδος.

Το 1951, η Γερμανίδα επιστήμονας Johanna Budwig βρήκε θεραπεία για τον καρκίνο. Έχει βραβευτεί με το βραβείο Νόμπελ αρκετές φορές και απέκτησε δύο διδακτορικά.

«Έχω την απάντηση για τον καρκίνο, αλλά οι Αμερικανοί γιατροί δε θέλουν να την ακούσουν. Έρχονται εδώ και παρατηρούν τις μεθόδους μου και εντυπωσιάζονται. Στη συνέχεια θέλουν να κάνουμε μια ειδική συμφωνία για να τη πάρουν μαζί τους και να βγάλουν πολλά λεφτά. Δε θα το κάνω, έτσι με απορρίπτουν σε κάθε χώρα.»

Η Budwig προσελήφθη για να κάνει έρευνα για την παρασκευή της μαργαρίνης. Αλλά κατά τη διάρκεια του project έμαθε πόσο επικίνδυνα είναι τα λιπαρά οξέα για την υγεία. Επίσης, βρήκε τη θεραπεία για τον καρκίνο.

Αλλά η θεραπεία της δεν θεραπεύει μόνο τον καρκίνο. Βοηθάει επίσης άτομα με αρθρίτιδα, διαβήτη, καρδιοαγγειακά και ηπατικά προβλήματα, στην ουσία κάθε ασθένεια από τις οποίες οι φαρμακοβιομηχανίες βγάζουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Η θεραπεία της Budwig έχει ποσοστό επιτυχίας 90% και έχει αποτέλεσμα σε άτομα στο τέταρτο στάδιο, όταν αποτυγχάνει η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες.

Η θεραπεία της περιλαμβάνει αλλαγή στη διατροφή. Καθόλου ζωϊκά προϊόντα, εκτός από κουάρκ τυρί και κότατζ τυρί, σε συνδυασμό με λάδι λιναρόσπορου.

Ο συνδυασμός προσφέρει την απαραίτητη ισορροπία πρωτεϊνών-λιπαρών που βοηθάει το σώμα να απορροφήσει ή να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε 3 μήνες.

Να πως θα προετοιμάσετε τη συνταγή που προτείνει η Δρ. Budwig:

Αναμείξτε μία κουταλιά λάδι λιναρόσπορου και κουταλιές τυρί κότατζ χαμηλό σε λιπαρά ανά 45 κιλά σωματικού βάρους ατόμου. Χτυπήστε τα στο μπλέντερ για ένα λεπτό και όχι στο χέρι. Αλέστε 1 κουταλιά λιναρόσπορους. Ρίξτε το μείγμα του κότατζ και τους λιναρόσπορους σε ένα μπολάκι και σερβίρετε με ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά ή φρούτα.



Πηγή: fanpage