Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για την Σίσσυ Φειδά: "Θρίλερ" στις δικαστικές αίθουσες!

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες της νεόνυμφης Σίσσυς Φειδά καθώς μετά τα οικογενειακά δράματα τώρα έχει να αντιμετωπίσει και μηνύσεις από τον πρώην συνέταιρό της, με τον οποίο είχαν ανοίξει το κάποτε cool και in εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό

Ηταν το 2010 όταν ολούθε στα μίντια γραφόταν ότι ο Δημήτρης Κιτσινέλης, ο γνωστός ιδιοκτήτης του πετυχημένου bar-restaurant , μαζί με την τηλεοπτική διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά θα εγκαινίαζαν στο Νέο Ψυχικό έναν μοντέρνο χώρο εστίασης με ιταλική κουζίνα και ανάλογη ατμόσφαιρα. Οντως με το που άνοιξε έγινε στέκι πολλών επωνύμων. Δυστυχώς, το εστιατόριο, το οποίο είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει σταθερό σημείο συνάντησης της περιοχής, κατέληξε να κλείσει εν μια νυκτί.

Ο λόγος θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει σενάριο δικαστικού θρίλερ.


Για συμπαιγνία σε βάρος του καταγγέλλει τη Σίσσυ Φειδά ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κιτσινέλης

Ο Δημήτρης Κιτσινέλης έχει ήδη καταθέσει μήνυση-έγκληση κατά της Αναστασίας Φειδά -όπως αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα- για «(κατά συρροή και συναυτουργία, ηθική και φυσική αυτουργία) υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, χρήση εγγράφου που έχει υπεξαχθεί και απιστία». Διαβάζοντας τη δικογραφία γίνεται σαφές ότι ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγορεί τους συνεταίρους του για συμπαιγνία εις βάρος του.


Η μήνυση του Δημήτρη Κιτσινέλη κατά της Σίσσυς Φειδά κατατέθηκε στις 12 Μαΐου του 2014 και έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό

Ετσι, εκδόθηκε η απόφαση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού με την οποία η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος περνούσε -λόγω ανάκλησης του νόμιμου διαχειριστή Κιτσινέλη- στην εταιρεία Δημήτριος Κιτσινέλης - Αναστασία Φειδά και Σία Ε.Ε., με νόμιμη πια εκπρόσωπο και διαχειρίστρια τη Σίσσυ Φειδά. Ακολούθησε η έκδοση δεύτερης απόφασης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού με την οποία ουσιαστικά η άδεια λειτουργίας περνούσε στην εταιρεία του Θεολόγου. Ακολούθως, ο Στυλιανός Θεολόγου αυθημερόν υπέβαλε στον Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης (Γραφείο Αδειών Καταστημάτων) υπεύθυνη δήλωση στην οποία ανέφερε: «Ως νέος κύριος του καταστήματος εστιατόριο-καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Βασιλείου αρ. 16, και συγκεκριμένα με την ιδιότητά μου ως μοναδικού διαχειριστή, εκπροσώπου της εταιρείας την επωνυμία Διόσκουροι Σ. Θεολόγου και Σία Ο.Ε. δηλώνω ότι δεν έχει επέλθει μεταφορά, επέκταση, αλλαγή χρήσης και ουσιώδης τροποποίηση των υγειονομικών όρων λειτουργίας βάσει των οποίων χορηγήθηκε η ισχύουσα άδεια στη Δημήτριος Κιτσινέλης - Αναστασία Φειδά και Σία Ε.Ε.».


Μήλον της Εριδος το εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό

Ο Δημήτρης Κιτσινέλης επίσης προσθέτει ότι η Σίσσυ Φειδά, πέρα από την άδεια του καταστήματος την οποία παραχώρησε στην εταιρεία του Στυλιανού Θεολόγου αντί 6.000 ευρώ, κατάφερε να πουλήσει στον Θεολόγου και όλα τα «υπό μεσεγγύηση» πράγματα που υπήρχαν μέσα και αποτελούσαν τα πάγια της εταιρείας για το ποσό των 128.050,26 ευρώ ως αντάλλαγμα για τα χρωστούμενα ενοίκια, τη στιγμή που έπρεπε να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία του μεγάλου εκπλειστηριάσματος, αφού η αξία των εν λόγω πραγμάτων υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ.

Η μήνυση, η οποία ήταν και μονόδρομος από την πλευρά του Κιτσινέλη, κατατέθηκε στις 12 Μαΐου του 2014 και έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού εκκρεμούν και άλλες μηνύσεις από τον ίδιο κατά της Σίσσυς Φειδά.

protothema.gr