Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

17χρονος έπαιζε στα διαλείμματα με μετοχές και κέρδισε 72.000.000$

Δεν έχει καν ενηλικιωθεί και έχει καταφέρει να γίνει ζάμπλουτος. Ο λόγος για τον 17χρονο Mohammed Islam από το Κουίνς της Νέας Υόρκης ο οποίος κατάφερε να βγάλει περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια, παίζοντας μετοχές κατά τη διάρκεια του διαλλείματος στο σχολείο!

Ο νεαρός εκτός σχολείου βγαίνει έξω με τους φίλους του, τους πηγαίνει για φαγητό σε ακριβά εστιατόρια, γυρνάνε από πάρτι σε πάρτι και ανεβάζει στιγμές από την χλιδάτη ζωή του στα κοινωνικά δίκτυα.


Ο 17χρονος έχει αγοράσει μια BMW, απλά για να την έχει για αργότερα γιατί προς το παρόν δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και είναι μικρός. Μάλιστα, έχει νοικιάσει και ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Ωστόσο, τζάμπα πληρώνει μέχρι τώρα ενοίκιο καθώς οι γονείς, οι οποίοι είναι μετανάστες από τη Νότια Ασία, δεν τον αφήνουν ακόμα να φύγει από το σπίτι.

"Ο πατέρας μου είναι άνεργος τώρα, και ευτυχώς μπορώ και βοηθάω οικονομικά την οικογένεια μου", σημειώνει ο 17χρονος, ο οποίος έχει γράψει στο instagram "περισσότερα χρήματα, λιγότερα προβλήματα".

Πριν καν μπει στα 18 του χρόνια, ο νεαρός Mohammed Islam καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους ειδήμονες του χρηματιστηρίου...

Όπως λέει, ξεκίνησε να παίζει μετοχές ενώ διάβαζε διάφορες αναλύσεις και πως κινείται η αγορά και οι τιμές. Σταδιακά προχώρησε σε μικρομεσαίες μετοχές υψηλής κεφαλοποίησης και τώρα "ειδικεύεται" στο πετρέλαιο και στο χρυσό.