Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κοντά σε συμφωνία με Γιολ η Εθνική Ελλάδος


Μάρτιν-ΓιολΔυνατά «παίζει» πλέον για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας και ο Μάρτιν Γιολ, αφού υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό με την ΕΠΟ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν ο πρώτος με τον οποίο είχαν συζητήσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, ωστόσο οι υψηλές αρχικά απαιτήσεις του είχαν «παγώσει» την υπόθεσή του.

Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ αξίωσε περί το 1 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους, αλλά εσχάτως διεμήνυσε στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα πως είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του και η «χρυσή τομή» φέρεται να βρέθηκε στις 650 χιλ. ευρώ, όπως αναφέρει η «Sportday».

Σταντ μπάι υπάρχει πάντα και ο Μάρκο Ταρντέλι πάντως, αλλά για την ώρα ο Γιολ είναι αυτός που ίσως να είναι και το No1 για τη «γαλανόλευκη».

Ο διακαής πόθος ωστόσο στις τάξεις της ΕΠΟ δεν είναι άλλος από τον Χουάντε Ράμος, αλλά το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι καθαρά οικονομικό. Αν ο Ισπανός ρίξει τις απαιτήσεις του στα επίπεδα που έχει αποφασίσει να κινηθεί η ελληνική πλευρά, τότε γίνεται σαφές πως θα αποκτήσει προβάδισμα, με το όλο θέμα να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο ως τις αρχές Ιουνίου.