Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο «Χωρίς Αναισθητικό» για τους ψηφοφόρους της ΧΑ (Βίντεο)

tragkas_kasidiarisΟ Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και στο Χωρίς Αναισθητικό.

Αναφέρθηκε στη στάση του κόμματος για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών λέγοντας ότι η ΧΑ δεν πρόκειται να δώσει «γραμμή» στους ψηφοφόρους της αλλά επισήμανε ότι θεωρεί αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν υποψηφίους Περιφερειάρχες και Δημάρχους που προέρχονται από τα κόμματα που υβρίζουν τη ΧΑ και συμμετέχουν στις διώξεις των στελεχών της.

Για τις Ευρωεκλογές τόνισε ότι θεωερεί σίγουρο ένα ποσοστό γύρω στο 10% με 12% αλλά στόχος είναι η ΧΑ να φτάσει στο 16%

Είπε ότι ομάδα βουλευτών της ΧΑ επισκέφθηκε προ ημέρων τη Μόσχα όπου είχε επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και τόνισε ότι η ΧΑ είναι με το μέρος της Ρωσίας στην κρίση με την Ουκρανία.

Αναφέρθηκε στην υπόθεση Μπαλτάκου λέγοντας ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα και αποκάλυψε ότι το επίμαχο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει ανοίξει το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιώμάτων μετά από προσφυγή της ΧΑ κατά τις ελληνικής κυβέρνησης.

Πάντως δεν απάντηση στην ερώτηση αν στη δικογραφία περιλαμβάνεται μόνο το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα ή όλο το βίντεο.

Τέλος ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε προκλητικός, ειρωνικός και αμετανόητος για τη χειροδικία κατά της Λιάνας Κανέλλη και την επίθεση στη Ρένα Δούρου στον ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Δείτε αρχικά τα σχόλια και το ρεπορτάζ του Γιώργου Τράγκα για τους ψηφοφόρους της ΧΑ και στη συνέχεια τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη.




Το σχόλιο και η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη για το επεισόδιο με Κανέλλη-Δούρου στον ΑΝΤ1