Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

40χρονη γυναίκα λήστεψε άνδρα στα Φάρσαλα

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στα Φάρσαλα μία 40χρονη για επίθεση και ληστεία σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί της, ηλικίας 17 και 22 ετών.
Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης οι συνεργοί της 40χρονης, οι οποίοι ήταν ακινητοποιημένοι σε ερυθρό σηματοδότη, επιβαίνοντας σε φορτηγάκι, εξύβρισαν τον 50χρονο παθόντα, ο οποίος επίσης επέβαινε σε άλλο φορτηγό αυτοκίνητο. Ο παθών ακολούθησε τους δράστες, οι οποίοι στάθμευσαν το όχημά τους έξω από περίπτερο της 40χρονης, που είναι συγγενικό τους πρόσωπο κι όταν ζήτησε να μάθει την αιτία της εξύβρισης, οι δύο δράστες μαζί με τη 40χρονη, του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Τότε η συλληφθείσα εκμεταλλευόμενη το συμβάν, αφαίρεσε το τσαντάκι που έφερε ο 50χρονος, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.900 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορες πιστωτικές κάρτες και κάρτες ανάληψης.

Στο σημείο προσέτρεξαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν την 40χρονη, ενώ οι άλλοι δύο δράστες διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι στο φορτηγάκι.

Σε έρευνα που έγινε στο περίπτερο της 40χρονης βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε τυλιγμένο χαλί το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Τα χρηματικά αυτά ποσά, στο σύνολό τους (1.950) ευρώ κατασχέθηκαν κι επεστράφησαν στον παθόντα.

Επίσης, κοντά στο περίπτερο εντοπίστηκε το τσαντάκι του παθόντα, από το οποίο έλειπαν τα χρήματα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

kosmoslarissa