Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δημοπρασία για ένα... ρούχο φορεμένο από την Τζένιφερ Λορενς

Φαίνεται πως τα Οσκαρ ανέβασαν τις τιμές των ρούχων που φόρεσε η Τζένιφερ Λόρενς στην ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας»... καθώς μερικά μόνο κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της πωλήθηκαν σε δημοπρασία προς 9.200 ευρώ. Τι κι αν δεν φέρουν την υπογραφή κάποιου διάσημου σχεδιαστή μόδας. Εχουν όμως φορεθεί από την Τζένιφερ Λόρενς, την ανερχόμενη δύναμη του Χόλιγουντ που πρόσφατα κράτησε στα χέρια της το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στην ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ «Οδηγός αισιοδοξίας».

«Ο κόσμος φαίνεται πως έχει μαγευτεί από την Λόρενς» λέει ο Νέιτ Ντ. Σάντερς του οίκου δημοπρασιών Σάντερς για την 23χρονη ηθοποιό που έγινε γνωστή μέσα από τους κινηματογραφικούς «Αγώνες πείνας» το 2012. «Υπολογίζαμε ότι κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας θα είχε τελική τιμή πώλησης 385 – 1.150 ευρώ. Αλλά το ενδιαφέρον ήταν ξαφνικά μεγάλο και οι προσφορές τόσες πολλές» σχολιάζει.

Ένα μαύρο παλτό της εταιρείας Moda (το οποίο πωλήθηκε προς 3.575 ευρώ), ένας αθλητικός στηθόδεσμος της Gap και ένα λευκό παντελόνι βρίσκονται ανάμεσα στα ρούχα που πωλήθηκαν.