Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Carrie Fisher θέλει ρόλο στο νέο Star Wars

Το είπε ο Mark Hamill, το είπε και ο Harrison Ford ήταν επόμενο να βγει και η Carrie Fisher και να πει ότι ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στο...
καινούριο sequel που ετοιμάζει η Disney για το Star Wars, επιβεβαιώνοντας και αυτή το γεγονός ότι έγινε η συνάντηση που αναφέρθηκε από τον Mark Hamill με τον George Lucas.

Συγκεκριμένα η Fisher σε ερώτηση που δέχθηκε αν θα την ενδιέφερε να ερμηνεύσει ξανά την πριγκίπισσα Leia δήλωσε ότι φυσικά και ενδιαφέρεται που εντείνει τις φήμες ότι οι τρεις ηθοποιοί θα επιστρέψουν για το sequel.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιο θα είναι το θέμα της τριλογίας άρα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι βασικοί χαρακτήρες.

Η Fisher πάντως χάρισε τη φωνή της στην Leia για ειδικά επεισόδια Star Wars των σειρών Robot Chicken και Family Guy. Για σκηνοθέτη η Disney φαίνεται να θέλει τον Matthew Vaughn.

Η Carrie Fisher ξεκίνησε τη καριέρα της το 1969 και το 1977 στο τρίτο της ρόλο έγινε πολύ διάσημη ως πρωταγωνίστρια στο Star Wars. 

Στα επόμενα χρόνια εκτός από τα δύο sequel του Star Wars συμμετείχε σε ταινίες όπως τα ήταν το When Harry met Sally, Scream 3, Charlie's Angels: Full Throttle και Undiscovered. 

Για το 2012 χάρισε τη φωνή της στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Dishonored και την τηλεταινία It's Christmas, Carol! που είναι καναδικής παραγωγής και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου του 2012.