Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Παρέμβαση Κ. Πελετίδη για εργοστάσιο απορριμμάτων και δημοτικό συμβούλιο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη της Πάτρας "Λαϊκή Συσπείρωση" αναφέρει τα παρακάτω:
"Θα λειτουργήσει ή όχι το Δημοτικό Συμβούλιο ρωτά ο υπεύθυνος για την ΜΗ λειτουργία του, τη Δημοτική Αρχή. Από κοντά τρέχει και η κυβερνούσα Αριστερά με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που η ζωή και η δράση τους είναι να συνδράμουν, ποικιλοτρόπως στο «πέρασμα» της αντιλαϊκής πολιτικής, της εκάστοτε κυβέρνησης, στην αδιατάραχτη κυριαρχία της αστικής τάξης.

Θυμήθηκαν την συνταγματική αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, δεν αρέσει στην κυβερνώσα Αριστερά ο αγώνας των εργαζομένων, για υπεράσπιση της εργασίας τους, για να μην πληρώνει ο Πατραϊκός λαός πανάκριβα τα σκουπίδια. Τις κινητοποιήσεις τους τις θεωρούν απαράδεκτα φαινόμενα αντιδημοκρατικής εκτροπής.

Ξεχνούν οι λαλίστατοι «Δημοκράτες και η Κυβερνώσα Αριστερά» ότι η παράταξη «τώρα για την Πάτρα» είναι Δημοτική Αρχή αν και πήρε 21% στις εκλογές, ότι εδώ και καιρό αν και είναι μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο 18 στους 49 « δεν ιδρώνει το αυτί τους» και διοικούν την πόλη σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όχι φυσικά γιατί αυτό επιτάσει η Δημοκρατία, αλλά τα συμφέροντά τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον Πατραϊκό Λαό να υπερασπιστεί το δίκιο του, να μην επιτρέψει, σε μια χούφτα επιχειρηματικών ομίλων να ληστέψουν τα ισχνά οικονομικά του κάνοντας φλέβα χρυσού την διαχείρηση των απορριμμάτων, όπως έχουν ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Να μην εκποιηθεί η ακίνητη περιουσία του, να μην έχουμε ζωή με δόσεις, εργασία με 5/μηνα, δίμηνα, να ζούμε ανασφαλείς και άνεργοι.

Είναι η ώρα της οργάνωσης και της δράσης του λαού για να αποτραπούν τα χειρότερα από την συγκυβέρνηση και την Δημοτική αρχή της Κυβερνώσας Αριστεράς."
dete.gr