Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Μπορούμε να προκριθούμε»

Ο Ρόι Κάρολ και ο Φρανσουά Μοδέστο μίλησαν στην ιστοσελίδα της UEFA για τη μεγάλη νίκη στο Μονπελιέ.
Δηλώσεις στο σάιτ της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την σπουδαία επιτυχία του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ έκαναν ο Ρόι Κάρολ και ο Φρανσουά Μοδέστο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Μοσόν.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε ότι αυτή η νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα πως μπορεί να τα καταφέρει στη διοργάνωση.

«Αμυνθήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Άξιζαν το γκολ, όμως αφού ισοφαρίσαμε ήμασταν κυρίαρχοι. Τότε ξεκινήσαμε να παίζουμε πραγματικά όπως εμείς γνωρίζουμε και πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Έχουμε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, ακόμα μαθαίνουμε. Πήραμε την πρώτη μας νίκη μετά από δύο ήττες και θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες».



Ο Μοδέστο, από την πλευρά του, τόνισε ότι αγώνας με την Μονπελιέ στο Φάληρο θα είναι πιο δύσκολος από τον χτεσινό.

«Πιεστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά εμείς αμυνθήκαμε σωστά. Εκμεταλλευτήκαμε την εμπειρία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μονπελιέ παρότι ήταν πιεστική δεν μπορούσε να απειλήσει. Μόλις δεχτήκαμε το γκολ σαν να μας έφυγε ένα βάρος και αρχίσαμε να παίζουμε καλά, έχοντας περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι η Μονπελιέ έχει σπουδαίους τεχνίτες στο κέντρο και στην επίθεση, τον Μπελχαντά, τον Καμπελά, αλλά τους αντιμετωπίσαμε και κάναμε τις δικές μας φάσεις παίρνοντας τη νίκη. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο επόμενο ματς με την Μονπελιέ γιατί θα είναι πιο δύσκολο. Είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».
pamesports.gr