Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«Πλάκα μας κάνει ο κ. Βενιζέλος;»

«Πλάκα μας κάνει ο κ. Βενιζέλος;» Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου,

ο οποίος νωρίτερα ανέφερε ότι το περιεχόμενο της «περιβόητης» λίστας Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα είναι στοιχείο υποκλοπής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

«Πλάκα μας κάνει ο κ. Βενιζέλος; Για Γερμανούς, Ισπανούς, Γάλλους κ.λπ. η λίστα Φαλτσιάνι απέδωσε δισεκατομμύρια σε πρόστιμα. Εκεί τα αντίστοιχα ΣΔΟΕ δεν είχαν κανένα κόλλημα να γεμίσουν τα ταμεία τους με περίπου 10 δισ. ευρώ, χωρίς να σκεφθούν αν η λίστα τους είναι προϊόν υποκλοπής ή όχι. Για μας γιατί θα πρέπει να είναι προϊόν υποκλοπής, άρα άχρηστη όταν πολύ περισσότερο παραδόθηκε επίσημα από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου;», τόνισε ο κ. Κουίκ.

Και καταλήγει: «Και εάν εξακολουθεί ο κ. Βενιζέλος να στέκεται πίσω από νομικά ζητήματα, τότε με τη μορφή του κατεπείγοντος ας στείλει στη Βουλή νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει απαγορεύσεις. Άμα θέλει η πολιτική και όταν θέλουν οι πολιτικοί τα πάντα μπορούν να κάνουν. Από το να καταστρέφουν την Ελλάδα, μέχρι να την αναστηλώσουν.
newsbeast