Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει για να γίνει και πάλι ο Εφιάλτης στην κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων.
Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του,
επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.
Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις...
Σήμερα στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται το εστιατόριο του «Καπετάνιου», όπως ο ίδιος ονομάζει τον εαυτό του, Στέφανου,
Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του,
επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.
Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις...
Σήμερα στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται το εστιατόριο του «Καπετάνιου», όπως ο ίδιος ονομάζει τον εαυτό του, Στέφανου,