Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Γερμανία: Ασταμάτητη η Μπάγερν, άνετα η Σάλκε

Το απόλυτο της συγκομιδής στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές διατήρησε η Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Σάλκε, χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

Με δύο γκολ του Φρανκ Ριμπερί οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0 της Χοφενχάιμ και τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνουν ότι δεν έχουν αντίπαλο. Επτά στα επτά για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες, η οποία έστω και στη μέτρια μέρα της κατάφερε να φύγει από το γήπεδό της χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίασε από την ομάδα της Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους "Royal Blues" να επικρατήσουν άνετα 3-0 της παραπαίουσας Βόλφσμπουργκ (33΄ Φαρφάν, 46΄ Αφελάι, 58΄ Νοϊστέντερ οι σκόρερ των νικητών).

Βασικός ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς στην ενδεκάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, μόνο που η ομάδα του ηττήθηκε 1-0 από την Μάιντς χάρη στο γκολ του Νοβέσκι περίπου 5 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Συνήλθε το Αμβούργο, που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Γκρόιτερ Φιρτ με το τέρμα του Σον σρο 17΄, ενώ πολύ άνετο ήταν το απόγευμα της Φράιμπουργκ, η οποία νίκησε 3-0 εντός έδρας την Νυρεμβέργη. Ο Μακιαντί στο 36΄ έκανε το 1-0, για να έρθουν άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους Καλιγκιούρι (πέν.) και Τεραζίνο.
naftemporiki