Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Τζένοα ο Μποριέλο, δυο μεταγραφές η Νάπολι


Με τη φανέλα της Τζένοα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάρκο Μποριέλο, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού την Ίντερ και την Φιορεντίνα, που τον ήθελαν!

Ο 30χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ζντένεκ Ζέμαν στη Ρόμα, και έτσι οι «τζιαλορόσι» τον παραχώρησε δανεικό και χωρίς οψιόν αγοράς στην ομάδα της Γένοβας στην οποία αγωνιζόταν τη χρονιά 2007/08.
Να θυμίσουμε πως πέρυσι, ο Μποριέλο ξεκίνησε τη χρονιά με τη Ρόμα, αλλά στη συνέχεια τον πήρε η Γιουβέντους ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν, καιμε την «κυρία» πανηγύρισε το πρωτάθλημα

Δυο παίκτες απέκτησε η Νάπολι την τελευταία μέρα των μεταγραφών… Πρόκειται για τον Τζιαντομένικο Μέστο και τον Μρούνο Ούβινι. Η ομάδα του ιταλικού νότου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού μέσου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπολόνια και του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, που έπαιζε στη Σάο Πάολο. Μιλάμε για παίκτες που τους ήθελε πολύ ο τεχνικός της ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι!

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζιούλιο Μιγκλάτσιο από την Παλέρμο. Ο 31άχρονος άσος παίζει από τα δεξιά και οι «βιόλα» δεν έκαναν γνωστό το ποσό της μεταγραφής, αλλά και τα χρόνια του συμβολαίου του.

Πηγή : pamesports.gr