Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τα... άκουσε ο Ζαγοράκης!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε φιλικό τον Πανσερραϊκό με 1-0 με γκολ του Γιάννου, όμως το γεγονός της ημέρας ήταν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Ζαγοράκη που ακούστηκαν στην Τούμπα.


Ο Δικέφαλος του Βορρά σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 1-0. Ο αγώνας δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο καθώς οι φάσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όμως αυτό που έμεινε ως εικόνα ήταν η παρουσία του Χακόμπο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά και του Λόρενς που ήταν και πάλι ιδιαίτερα κινητικός.

Δύο δοκάρια και ένα γκολ είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς παρότι είχαν αρκετές απουσίες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το 10λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ρομπέρ. Μετά από πάσα του Λόρενς, ο Γάλλος επιχείρησε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη και να περνά άουτ.

Ο Πανσερραϊκός στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο μέρος με τον Μπαγκουρά έδωσε την ευκαιρία στον Χακόμπο να δείξει γιατί βρίσκεται στην Τούμπα. Ο επιθετικός των Σερρών επιχείρησε σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, και ο Χακομπο με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Θεσσαλονικείς στο 22ο λεπτό είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Γεωργιάδη. Όλα ξεκίνησαν μετά από λάθος του Κουτζαβασίλη, ο Γεωργιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή με το πλασέ του να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι αφού νωρίτερα ο Μπριλάκης που έχει στηθεί στη γραμμή της εστίας έδιωξε τη μπάλα

Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 34ο λεπτό με τον Γιάννου. Ο Λίαμ Λόρενς από δεξιά έκανε τη κοντινή σέντρα για τον επιθετικό του Δικεφάλου και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Κουτζαβασίλη.

Από την εκκλησία στην Τούμπα
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είχαμε ένα ευχάριστο γεγονός που ξάφνιασε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τούμπα. Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ένα νεόνυμφο ζευγάρι που ήθελε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες στο γήπεδο Τούμπα. Επιστρατεύτηκε ένα τύμπανο που έδινε ρυθμό, αλλά και κάποιες φωτοβολίδες για να φτιάξουν την ατμόσφαιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις στα δύο καρέ. Η μοναδική χάθηκε στο 49ο λεπτό από τον Ρομπέρ. Ο Γάλλος με ατομική προσπάθεια έφτασε στην μικρή περιοχή με την σέντρα του να μην φτάνει στον Κατσικά καθώς ο Κουτζαβασίλης με δυσκολία έδιωξε τον κίνδυνο.

Υβριστικά συνθήματα κατά Ζαγοράκη

Στο 73ο λεπτό του αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τα υβριστικά συνθήματα κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρο Ζαγοράκη, ενώ συνθήματα είχαμε και κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί όλο αυτό το διάστημα, μετά την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο του Δικεφάλου έχουν φέρει ένα αρνητικό κλίμα ως προς το πρόσωπο του.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Χακόμπο(72’ Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Λόρενς, Κάτσε, Φωτάκης(54’ Κίτσιου), Ρομπέρ(69’ Πόποβιτς), Γεωργιάδης(46’ ΔΕληγιάννίδης) , Γιάννου(69’ Δερμιτζόγλου
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας, Τσαούσης, Σιάκκας(72’ Παρασκευαϊδης), Ράνιτς, Ανάκογλουτ, Τοντόροφ(60’ Μπονέρης), Μπαγκουρά, Κόντος.

gazzetta.gr