Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το φλερτ της Britney Spears σε διαγωνιζόμενο του X Factor

Το φλερτ της Britney Spears σε διαγωνιζόμενο του X Factor. Τι είπε η τραγουδίστρια που την έφερε σε δύσκολη θέση και ντράπηκε.

Διαγωνιζόμενο φλέρταρε η Britney Spears κατά τη διάρκεια των οντισιόν του X Factor. Το περιστατικό όχι μόνο κατέγραψε η κάμερα αλλά προβάλλεται στο διαφημιστικό για το talent show που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε τόσο από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου που το σχόλιό της παραήταν θετικό. "Έχετε πολύ χαλαρωτική φωνή και θα ήθελα να με ξυπνάτε το πρωί", είπε χαρακτηριστικά.

Μόλις συνειδητοποίησε τι είπε, η Britney έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενά της εξηγώντας πως εννοούσε ότι θα ήθελε να της τραγουδά τα πρωινά. Παράλληλα, έδειξε έντονα την ντροπή της ανοίγοντας το στόμα της και πιάνοντας το κεφάλι με τα χέρια της.

Η καλοσύνη της Britney δεν εξαντλήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες ωστόσο εξήγησε ότι είναι δύσκολο να λες σε κάποιον όχι.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Είναι μια σπουδαία διαδικασία στην οποία είμαι μέρος, για να ικανοποιήσω τα όνειρα κάποιων", σημείωσε η τραγουδίστρια.

Τα πρώτα δύο επεισόδια του X Factor θα προβληθούν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο κανάλι Fox.