Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η Σελίν Ντιόν έχει ξεφύγει: Εγινε ξανθιά, σχεδόν πλατινέ και ψάχνει σύντροφο [Εικόνες]

Ενα χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανιελίλ, η Σελίν Ντιόν αλλάζει εντελώς στιλ, ντύνεται αλλιώς και έβαψε τα μαλλιά της πολύ ξανθά.

Η μακιγιέζ των σταρ Charlotte Tilburry την περιποιήθηκε ιδιαίτερα για την τελευταία μεταμόρφωσή της. Ανέβασε μια φωτογραφία μαζί της αμέσως μετά το μακιγιάζ που της έκανε:

«Μου αρέσει πάντα να κάνω αυτό το καταπληκτικό μακιγιάζ, πρόκειται για μια γυναίκα με ταλέντο που εμπνέει, έχει μια μεγάλη καρδιά», σχολίασε.


Ωστόσο αυτό που παρατηρεί κανείς δεν είναι το μακιγιάζ αλλά το νέο χρώμα μαλλιών που έχει η θρυλική τραγουδίστρια. Εβαψε τα μαλλιά της σχεδόν πλατινέ που αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή της.
Από την ημέρα που πέθανε ο σύζυγός της, η Σελίν Ντιόν έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

Καταρχήν άλλαξε τον τρόπο που ντύνεται: έγινε πιο σοφιστικέ, πιο στυλάτη και μπήκε στην αυλή των «fashionistas». Η ερμηνεύτρια του θρυλικού τραγουδιού στην ταινία Τιτανικός «My Heart Will Go On» άλλαξε ριζικά και την σιλουέτα της, χάνοντας αρκετά κιλά. Μοιάζει λαμπερή και δείχνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα.



Για την μεταμόρφωσή της, η τραγουδίστια προσέλαβε στυλίστα, τον Law Roach, ο οποίος της επέβαλε ένα look πιο γκλάμουρ και ραφινάτο. Επέλεξε για εκείνη μάρκες υψηλής ραπτικής, στενά ρούχα, ύφος ντίβας. Η Ντιόν πάντα αγαπούσε τη μόδα, αλλά αυτή τη στιγμή εμφανίζεται κυριολεκτικά ως it girl. Συχνά βρίσκεται στην πρώτη σειρά των επιδείξεων μόδας, περπατάει στο δρόμο με τα πιο μοδάτα σύνολα.




Μιλώντας πρόσφατα σε μια ειδική εκπομπή που μεταδόθηκε στο Radio Canada με τίτλο «Η Σελίν πέρα από το όνειρο», η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις. Μίλησε για τη ζωή της χωρίς τον Ρενέ, για τα παιδιά της που λατρεύει και για την ηρεμία που βρήκε στη ζωή της.

Εξομολογήθηκε ωστόσο ότι είναι δύσκολο να περνάει τις νύχτες μόνη της. «Μου έμειναν τραύματα μετά τον θάνατό του. Ακόμη κοιμάμαι με τα δίδυμα παιδιά μου, είναι ένας τρόπος για να μη σκέφτομαι. Δεν θέλω να είμαι μόνη».



Πηγή: iefimerida