Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Θυμάστε την Γυναίκα που Κατέστρεψε το Πρόσωπό της επειδή έκανε ενέσεις Τσιμέντου; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, 10 Χρόνια μετά!

Έπειτα από μια μπερδεμένη εφηβεία, ο Rajee Narinesingh έφτασε σε ένα σημείο καμπής στη ζωή του: ήθελε να αλλάξει φύλο.

Το 2003, αποφάσισε να υποβληθεί σε μεταμόρφωση. «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα είναι να μοιάζω με άντρα με φόρεμα. Ήθελα να είμαι όμορφη γυναίκα.» αναφέρει σήμερα η Rajee. Μέρος της μεταμόρφωσής της, ήταν να κάνει ενέσεις ανασχηματισμού στα μάγουλα, τα χείλη και το πηγούνι.


Δυστυχώς έπεσε σε απατεώνα, καθώς η πλαστική χειρουργός, η Oneal Ron Morris, έκανε παράνομες εγχειρήσεις, κάνοντας ενέσεις με βλαβερές ουσίες. Μία ασθενής της πέθανε από επιπλοκές και η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία.


Σε μία συνεδρία με την Rajee, η Morris της έκανε ενέσεις στο πρόσωπο με στεγανοποιητικό υλικό ελαστικών και τσιμέντο.

Όπως φαντάζεστε, η Rajee απέκτησε σκληρούς σβώλους στο πρόσωπό της, που ένα εκ των οποίων έσκασε.


Το πρόσωπό της παραμορφώθηκε και ένιωθε ντροπή. Δεν ήθελε καν να πάει στην αστυνομία να το αναφέρει.

Η πλαστική χειρουργός που υποτίθεται ότι θα άλλαζε τη ζωή της προς το καλύτερο, έκανε το αντίθετο. Το 2012, η Rajee τελικά αναζήτησε βοήθεια, και έπειτα από μια μακροχρόνια διαδικασία, τώρα έχει διαφορετική εμφάνιση…


Η Rajee επισκέφτηκε τον Δρ. Terry Dubrow και τον Δρ. Paul Nassif, τους χειρουργούς του τηλεοπτικού ριάλιτι Botched.

Αρχικά το show την απέρριψε, καθώς η θεραπεία θα της προξενούσε περισσότερη βλάβη. Ο Δρ. Dubrow εξήγησε ότι οι «μάζες είχαν εγκλωβίσει όλους τους μύες, τα νεύρα, και τα αιμοφόρα αγγεία και η αφαίρεσή τους θα προκαλούσε μεγάλη ζημιά στην επιδερμίδα.» Και αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα αφαίρεσής τους, θα δημιουργούσε λοίμωξη στο πρόσωπό της.


Έπειτα από εξέταση, οι γιατροί οργάνωσαν τη στρατηγική τους. Έδωσαν στη Rajee αντιφλεγμονώδη φάρμακα και χρησιμοποίησαν υπέρηχο για να μαλακώσουν τις μάζες πριν τις αφαιρέσουν. Και μετά την επέμβαση, η Rajee δεν σταματούσε να χαμογελάει.


«Είναι μια σημαντική βελτίωση,» δηλώνει τώρα η Rajee. «Τώρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Νιώθω ενθουσιασμένη για το μέλλον και τις υπέροχες πιθανότητες που μου επιφυλάσσει.»


Τώρα αντιμετωπίζει τη ζωή πιο αισιόδοξα και «από θύμα νιώθει θριαμβεύτρια».


Πηγή: Diply, fanpage.gr