Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Φάρσαλα: Οργή και πόνος στην κηδεία του μικρού Νίκου – Συνθήματα κατά του Χαμόγελου του Παιδιού [Εικόνες]

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού που έπεσε και σκοτώθηκε σε ανοιχτό φρεάτιο, στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού. Στην τελευταία του κατοικία με ένα τραγούδι της Ελένης Βιτάλη...

Ράγισαν καρδιές το πρωί στα Φάρσαλα, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μόλις 2,5 ετών Νίκο, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φρεάτιο, σε χώρο φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού». Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φαρσάλων υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη «παιδί μου, σπλάχνο μου».



Η οργή ξεχείλιζε από τα στόματα με συνθήματα κατά του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και των αρχών, να συνοδεύουν τον οδυρμό και το μοιρολόγι της οικογένειας αλλά και των συγγενών για τον άδικο χαμό του μικρού αγγελουδιού.


Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΡΟΜΑ στα Φάρσαλα Μπάμπης Δημητρίου εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του γι’ αυτό που συνέβη στον μικρό Νίκο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «θεωρούμε όλοι οικογένειά μας». Ζήτησε παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων της τραγωδίας, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.



Υπενθυμίζεται πως ο μικρός έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, πέφτοντας σε ανοιχτό φρεάτιο, στο χώρο των εγκαταστάσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται στην Αρχαία Κορινθία.

Στον ίδιο χώρο επίσης φιλοξενούνται δύο ακόμα αδερφάκια του τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Η τελετή έλαβε χώρα υπό τη διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμενων, για το φόβο επεισοδίων.

Πηγή: onlarissa.gr