Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκαρισμένο το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου! Διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι Η….

Με την Ανθή γνωριστήκαμε το 2005 σε δημοσιογραφικά γραφεία καθημερινής εφημερίδας.

Οι επαγγελματικοί μας δρόμοι συναντήθηκαν ξανά πριν από ακριβώς ένα χρόνο στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, όπου και συνεργαστήκαμε στην πρώτη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ύστερα από το φινάλε τις εκπομπής, στις 28 Ιουλίου, η Ανθή ξεκίνησε να έχει έντονες ημικρανίες. Η ίδια, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς θεώρησε πως οι ημικρανίες οφείλονται στις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και στην ένταση της καθημερινότητας.

Παράλληλα είχε ένα τρέμουλο, αλλά και πάλι δεν έδωσε σημασία γιατί θεώρησε πως είναι αποτέλεσμα της υπερκόπωσης όλων των μηνών.


Ο οργανισμός της, όμως, την προειδοποιούσε επανειλημμένως και το βράδυ της 6 Αυγούστου ξέσπασε για τα καλά, καθώς έπαθε μια επιληπτική κρίση στον ύπνο της και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΓΝΑ, από το σύντροφό της, για περαιτέρω εξετάσεις. Εκεί, οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως επιβάλλεται να γίνει μια σειρά εξετάσεων, ώστε να βρεθεί η αιτία που προκαλούσε τόσο τις ανυπόφορες ημικρανίες, όσο και το τρέμουλο.

Ύστερα από αξονική και μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου, διαπιστώθηκε πως η επιληπτική κρίση προήλθε από ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Ουσιαστικά, οι γιατροί είπαν στην Ανθή πως πρόκειται για έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο δυο περίπου εκατοστών, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος.

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.
Στο διάστημα μέχρι να γίνει η λεπτή χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί έχουν συστήσει στην δημοσιογράφο να βρίσκεται σε πλήρη ηρεμία και να αποφεύγει τις στρεσογόνες καταστάσεις. Ωστόσο, τόσο τα στελέχη στην εφημερίδα Παραπολιτικά, όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, είναι κοντά της και την στηρίζουν. Από την αρχή, ο Θέμης Μάλλης, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου, είχαν καθημερινή επαφή μαζί της, ενώ της έχουν τονίσει πως πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία της. Ύστερα από την επέμβαση, η Ανθή χρειάζεται ανάρρωση για ένα μήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του People, αναμένεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα μέσα στον Νοέμβριο.

Η θέση της στην εφημερίδα, αλλά και στο πλατό της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο, καθώς η μελαχρινή ρεπόρτερ δεν σκοπεύει να παραμείνει εκτός.

Για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά και στο νοσοκομείο, η Ανθή θα ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για όλες τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την υγεία της, μέσω των social media. Δείτε εδώ ποια θα πάρει την θέση της στην εκπομπη


Ανθή, περαστικά και γρήγορη επάνοδο!

Aπό το περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα…

Πηγή: extranews.club, peoplegreece.com