Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Οδηγός σχολικού λιποθυμάει και ένας μαθητής αρπάζει το τιμόνι. Η συνέχεια είναι καθηλωτική! [Βίντεο]

Ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά, ειδικά στον δρόμο. Πολλά από αυτά είναι συνέπεια οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή υπερβολικής ταχύτητας, ενώ μερικοί άλλοι είναι απλά άτυχοι. Όταν βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση, είναι απολύτως σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να ανταποκριθούμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Αυτό έκανε και μια ομάδα παιδιών, όταν τους συνέβη κάτι αντίστοιχο ενώ βρίσκονταν μέσα στο σχολικό. Ολόκληρο το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος. Δείχνει έναν άντρα να οδηγεί ένα σχολικό λεωφορείο με παιδιά γυμνασίου, το οποίο υποτίθεται ότι θα τα μετέφερε σπίτι με ασφάλεια.

Ωστόσο, λιποθύμησε ενώ οδηγούσε στη μέση του δρόμου. Αντί να βάλουν τις φωνές και να πανικοβληθούν, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αμέσως με αποτελεσματικό τρόπο. Ένα παιδί με το όνομα Jeremy σηκώθηκε και άρπαξε το τιμόνι. Κατάφερε να αποτρέψει την σύγκρουση του λεωφορείου με μια εκκλησία. Ένα άλλο παιδί άρχισε να κάνει τεχνητή αναπνοή στον οδηγό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, ο οδηγός δυσκολευόταν να αναπνεύσει εκείνη την στιγμή. Τα άλλα παιδιά πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν την άμεση δράση! Τελικά, όλοι κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο ασφαλείς. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά τους κατάφεραν να αποτρέψουν ένα τραγικό δυστύχημα.

Το βίντεο συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου. Έχει ήδη συγκεντρώσει 1,6 χιλιάδες like.

 
Πηγή: newsone