Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

"Bόμβα": Κόβεται η Στεφανίδου από το STAR; Ραγδαίες εξελίξεις...

Αβέβαιο φαίνεται το μέλλον της εκπομπής «Μία» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου στη μεσημεριανή ζώνη του Star. Μετά τα απογοητευτικά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης, που ορισμένες ημέρες είναι μονοψήφια, η διοίκηση του καναλιού, σε συνεργασία με τη διάσημη παρουσιάστρια, φαίνεται πως δρομολογούν σοβαρές αλλαγές στον προγραμματισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του Epsilon, η εκπομπή «Μία» με την παρούσα της μορφή δεν αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά project που θα προβάλλονται στον αέρα του Star μετά το νέο έτος. Ωστόσο, η αλλαγή αυτή δεν αποτελεί λύση της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι, με πιθανότερη μετακίνησή της στην απογευματινή ζώνη, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με σκοπό να τονωθεί και το lead in που λαμβάνει το δελτίο.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει στο δυναμικό του ενημερωτικού τομέα του καναλιού και δεν αποκλείεται το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα να μην έχει καμία σχέση με το ψυχαγωγικό προϊόν που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.