Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στο PLAYBOY – Η μητέρα της επικαφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, όπως δεν θα την ξανά δείτε!

Σε ηλικία οκτώ ετών η Μαρίν Λεπέν τρόμαξε μέχρι θανάτου όταν εξερράγη βόμβα έξω από το πατρικό της σπίτι. Στόχος ήταν ο ακροδεξιός πατέρας της Ζαν Μαρί, ιδρυτής και ηγέτης του γαλλικού κόμματος, Εθνικό Μέτωπο...

Το μισό κτίριο γκρεμίστηκε από 200 κιλά δυναμίτη και όπως έγραψε στην αυτοβιογραφία της, δεν το ξεπέρασε ποτέ. Στα σχολικά χρόνια η μικρή Μαρί δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα σχόλια συμμαθητών και γονέων, που δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με την «κόρη του φασίστα». 

Από τη στιγμή που έκλεισε τα 18 της χρόνια και εντάχθηκε στο κόμμα του Λεπέν, ανέλαβε τα ηνία της νεολαίας σπουδάζοντας ταυτόχρονα στη Νομική. Ο έρωτας, πάντα με ομοϊδεάτες, την οδήγησε δύο φορές στην εκκλησία.


Έκανε τρία παιδιά και πήρε δύο διαζύγια με συνοπτικές διαδικασίες. Χωρίς να κάνει «ντόρο» σε εφημερίδες και περιοδικά και χωρίς δράματα. Σε αντίθεση με τον πατέρα της, Ζαν Μαρί, που κάθε χωρισμός του αποτελούσε πρώτο θέμα στα γαλλικά ταμπλόιντ. Η φωτογράφηση της πρώην κ. Λεπέν στο Playboy Το 1987 η 29χρονη Μαρίν έπρεπε να χειριστεί μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της. Η μητέρα της μετά το περιπετειώδες διαζύγιο με τον Ζαν Μαρί Λεπέν αποφάσισε να τον χτυπήσει εκεί που «πονούσε». Στον ακραίο συντηρητισμό του, καθώς δήλωνε ότι ήθελε τη γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι, να μαγειρεύει, να τεκνοποιεί και να φροντίζει τον «άρχοντα» της οικογένειας. Έτσι, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Playboy ως σέξι υπηρέτρια που φορούσε μόνο τη ποδιά της....


Τα χρόνια πέρασαν και η «κόρη του φασίστα» προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της για να διευρύνει στη Γαλλία τη βάση των υποστηρικτών του Εθνικού Μετώπου. Προσπάθησε να αποφύγει τις κορώνες του πατέρα της για τις οποίες ο Χίτλερ θα τον παρασημοφορούσε και μεθοδικά ανέβηκε στην ηγεσία του κόμματος το 2011. Το πρώτο της μέλημα ήταν να διαφοροποιηθεί από τις ακροδεξιές και ναζιστικές θέσεις του Λεπέν και να προσπαθήσει να παρουσιάσει το Εθνικό Μέτωπο ως μια σύγχρονη λαϊκή πατριωτική δεξιά. Εκτός από τον εθνικισμό, φαίνεται να πιστεύει πολύ σε αρκετές από τις αρχές που διατύπωνε στο παρελθόν ο προκάτοχός της. Εξάλλου, έχει περιγράψει τον εαυτό της ως «Λεπέν με πιο πολύ μαλλί». ...Μόλις πρόσφατα δήλωσε ότι στις 11 πόλεις που το κόμμα της κέρδισε τις δημοτικές εκλογές, δεν θα επιτρέψει στα σχολεία να προσφέρουν ειδικά γεύματα στους μουσουλμάνους μαθητές, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στις αξίες του κοσμικού κράτους της χώρας.


Θεωρεί μάλιστα ότι οι μουσουλμάνοι «μολύνουν τα πεζοδρόμια της Γαλλίας». Επίσης ζητά επιτακτικά την έξοδο της χώρας από το ευρώ και υπόσχεται να δώσει πάλι στους Γάλλους τη χαμένη τους υπερηφάνεια. Η Μαρί Λεπέν έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της απαγόρευσης της μετανάστευσης και της θανατικής ποινής και κατά των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς. Ζητά εδώ και καιρό δουλειές, κοινωνικά επιδόματα και κοινωνική στέγαση μόνο για τους Γάλλους. Όταν η Μαντόνα σε συναυλία την εμφάνισε με σβάστικα στο μέτωπο, έγινε έξω φρενών και μίλησε εναντίον της με σκληρά λόγια.


Όσο για τον αν το κόμμα της έχει ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή, δήλωνε στο παρελθόν ότι ένιωθε πιο κοντά στους Ανεξάρτητους Έλληνες και όχι στο εθνικιστικό κόμμα. Το 2011 το περιοδικό «Time» την κατέταξε στις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Σήμερα αποτελεί το πιο ισχυρό πρόσωπο της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς.

ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr