Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ναύπακτος: Πήγαιναν στην πατρίδα τους με… κλεμμένα τζιπ και σκάφος!

Μέλη οργανωμένου κυκλώματος που κλέβει οχήματα κάθε είδους και τα μεταφέρει στην Αλβανία όπου τα πωλεί, θεωρούν οι αστυνομικοί τους δυο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος… της Μακύνειας Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δράστες ήταν τρεις και επέβαιναν σε ένα τζιπ που ρυμουλκούσε με τρέιλερ ένα πολυτελές σκάφος. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για τυπικό έλεγχο. Όμως, ο οδηγός πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επιβάτες εγκατέλειψαν το τζιπ στην άκρη της εθνικής οδού και τράπηκαν σε φυγή.


Δυο από τους Αλβανούς συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος αναζητείται. Σύντομα αποδείχθηκε ότι το τζιπ είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από την Αθήνα, ενώ το σκάφος εκλάπη το μεσημέρι της Παρασκευής από το Κορωπί! Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου που έχει αναλάβει την προανάκριση για την κλοπή του σκάφους, ενώ η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους διεξάγεται ταυτόχρονα και από το τμήμα Ναυπάκτου και την Ασφάλεια Αττικής.