Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Έκπληξη από τους Μακρόν -Βόλτα στο Σύνταγμα, βγάζουν selfies με τον κόσμο [Εικόνες]

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, σπάζοντας το πρωτόκολλο, άλλαξε το πρόγραμμά του και αντί να φύγει στις 15:15 για αεροδρόμιο, πήγε στο Σύνταγμα!

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν μετά το γεύμα και τη συζήτηση που είχαν με μέλη της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας στο Γαλλικό Ινστιτούτο, αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες και διανοούμενους, κανονικά θα έφευγαν για αεροδρόμιο στις 15:15, προκειμένου να αναχωρήσουν για Παρίσι στις 4 το απόγευμα.

Ωστόσο, αποφάσισαν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους. Εκτός του ότι παρέμειναν πολύ περισσότερο στο Γαλλικό Ινστιτούτο, Εμανουέλ και Μπριζίτ αποφάσισαν να μη φύγουν αμέσως, αλλά να κάνουν μια βόλτα στην Αθήνα!

Ετσι κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα. Ομως, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν αρκέστηκε στο να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητό του, αλλά θέλησε να γνωρίσει την ελληνική πρωτεύουσα με τα πόδια!

Ετσι, κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, πήγαν αρχικά στην πλατεία Συντάγματος, την οποία είχαν δει και χθες μεν, άδεια δε, χαιρέτησαν όποιον τους πλησίασε και ακολούθως κατέβηκαν την Ερμού!

Το ζευγάρι, έχοντας φυσικά τους άνδρες ασφαλείας στο πλευρό του, κατεβαίνει τον πιο κεντρικό και γνωστό πεζόδρομο της Αθήνας χαιρετώντας μικρούς μεγάλους, συνομιλώντας μαζί τους και βγάζοντας συνεχώς selfies!

Ο Εμανουέλ Μακρόν μοιράζει... φιλιά στους περαστικούς και χαιρετά ακόμη και όσους -έκπληκτους- βγαίνουν στα μπαλκόνια για να δουν το... απίστευτο!

Φυσικά, όσοι Αθηναίοι και τουρίστες βρίσκονται στο κέντρο με έκπληξη αντικρίζουν μπροστά τους τους Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν!

Ισως στην απόφαση του ζευγαριού να αλλάξει το πρόγραμμά του να έπαιξε ρόλο και η πρωινή βόλτα της Μπριζίτ Μακρόν στην Πλάκα η οποία και αναμείχθηκε με τον κόσμο, τους χαιρετούσε, τους φιλούσε και έβγαζε μαζί τους φωτογραφίες. Μάλιστα, όλο ενθουσιασμό έλεγε «δεν θέλω να φύγω, θέλω να μείνω εδώ!











Πηγή: iefimerida.gr