Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Το Lifestyle της κάλπης

ÐÕËÏÓ - Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÁÍÔ. ÓÁÌÁÑÁÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÇÍ ÐÕËÏ(EUROKINISSI/ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)Το εκλογικό τους δικαίωμα πήγαν να ασκήσουν τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας. Η εμφάνιση τους στα εκλογικά κέντρα όπου ψήφιζαν μαγνήτισαν τους φωτογραφικούς φακούς που έσπευσαν να τους απαθανατίσουν.

Γνωρίζουν καλά ότι είναι μια σημαντική μέρα για αυτούς οπότε επέλεξαν ενδυματολογικά να αφήσουν μια καλή εικόνα και να είναι όλοι στην «τρίχα».

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,άσκησε και αυτός το εκλογικό του δικαίωμα και μάλιστα στις κάλπες πήγε μαζί με την κόρη του. Για την εμφάνιση του αυτή, καθώς ήξερε ότι όλα τα φλας και όλες οι κάμερες θα είναι στραμμένες επάνω του επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο κοστούμι με ένα θαλασσί πουκάμισο και μια γραβάτα στις αποχρώσεις του πετρόλ.

ÐÕËÏÓ - Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÁÍÔ. ÓÁÌÁÑÁÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÇÍ ÐÕËÏ (EUROKINISSI/ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)

Ο κ. Κουβέλης δίνοντας το παρόν του στις κάλπες επέλεξε να κινηθεί και αυτός πάνω κάτω στις ίδιες χρωματικές επιλογές με τους υπόλοιπους συναδέλφους του . Με ένα σκούρο κοστούμι και ένα σκούρο πουκάμισο στις αποχρώσεις του μπλε.

2096623

Στις κάλπες βρέθηκε και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι και ένα πουκάμισο αρκετά φωτεινό σε απόχρωση και αυτός του θαλασσί.
Ï Ã.Ã. ÔÏÕ ÊÊÅ ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÊÏÕÔÓÏÕÌÐÁÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÇ ÍÅÁ ÉÙÍÉÁ (EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

Την διαφορά έκανε κατά κάποιον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι και ένα καρό πουκάμισο σε πολύ απαλή απόχρωση του γκρι. Ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος από όσους είδαμε που δεν φορούσε σακάκι.
Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÁËÅÎÇÓ ÔÓÉÐÑÁÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÇ ÊÕØÅËÇ (EUROKINISSI/ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να κινηθεί στις αποχρώσεις του γκρι καθώς τον είδαμε να φοράει ποντικί σκούρο κοστούμι γκρι πουκάμισο και ποντικί σεταρισμένη γραβάτα με το κοστούμι.
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - Ï ÁÍÔÉÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÇÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ ÊÁÉ ÕÐÅÎ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ ÂÅÍÉÆÅËÏÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÇÍ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ)

Ο κ. Καμμένος από την μεριά του φόρεσε μαύρο κοστούμι και ανοιχτό πολύ θαλασσί πουκάμισο ενώ δεν αποχωρίστηκε για ακόμα μια φορά τα χρυσά του μανικετόκουμπα.
ÃËÕÖÁÄÁ Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÙÍ ÁÍÅÎÁÑÔÇÔÙÍ ÅËËÇÙÍ ÐÁÍÏÓ ÊÁÌÌÅÍÏÓ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Κουμουτσάκος άσκησε κι αυτός το εκλογικό του δικαίωμα και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με μαύρο κοστούμι και με θαλασσί πουκάμισο.
ÃËÕÖÁÄÁ Ï ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×ÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÕÌÏÕÔÓÁÊÏÓ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας Γιώργος Καμίνης επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο και γκρι σακάκι.
ÁÈÇÍÁ - Ï ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÄÇÌÁÑ×ÏÓ ÁÈÇÍÁÉÙÍ Ã. ÊÁÌÉÍÇÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÏÕÓ ÁÌÐÅËÏÊÇÐÏÕÓ(EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών Γαβριήλ Σακελλαρίδης επέλεξε να φορέσει μαύρο σακάκι και άσπρο πουκάμισο. Ενώ είναι ένας από τους λίγους που επέλεξαν να φορέσουν Τζιν παντελόνι.
2096855

Τη μεγάλη διαφορά την έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος επέλεξε να φορέσει ότι πιο κάσουαλ μπορούσε. Ο φωταγραφικός φακός τον απαθανάτισε να φοράει ένα καφέ πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια άσπρο πουκάμισο και ποντικί ζακέτα
ÁÈÇÍÁ - Ï ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÄÇÌÁÑ×ÏÓ ÁÈÇÍÁÉÙÍ ÍÉÊ. ÊÁÊËÁÌÁÍÇÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÏ 9ï ÄÇÌÏÔÉÊÏ Ó×ÏËÅÉÏ ÁÈÇÍÙÍ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Διαφορά μεγάλη έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος καθώς εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο φορ’ωντας γκρι σκούρο κοστούμι και ροζ πουκάμισο.
Ï ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÄÇÌÁÑ×ÏÓ ÂÁÓÉËÇÓ ÌÉ×ÁËÏËÉÁÊÏÓ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÏÍ ÐÅÉÑÁÉÁ (EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

Πάντα καλοντυμένος και προσεγμένος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ακόμα και σήμερα τράβηξε τα βλέμματα επάνω του καθώς επέλεξε να φορέσει γκρι κάσουλ παντελόνι άσπρο πουκάμισο γκρι σακάκι και γκρι παπούτσια
ÔÏ ÅÊËÏÃÉÊÏ ÔÏÕ ÄÉÊÁÉÙÌÁ ÁÓÊÇÓÅ Ï ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÄÇÌÁÑ×ÏÓ ÁÈÇÍÁÉÙÍ ÁÑÇÓ ÓÐÇËÉÙÔÏÐÏÕËÏÓ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Για το τέλος αφήσαμε μια γυναίκα η οποία αποτελεί και τη μοναδική υποψηφιότητα (ως γυναίκα) για την περιφέρεια, την Ρένα Δούρου η οποία βρέθηκε και αυή με τη σειρά της στην κάλπη και επέλεξε να φορέσει μαύρο κοστούμι και μια πορτοκαλοκόκκινη μπλούζα ενώ όλο το σύνολο το έσπασε με καφέ πέδιλο ενώ είχε ένα φυσικό μακιγιάζ.

Ç ÕÐÏØÇÖÉÁ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×ÇÓ ÁÔÔÉÊÇÓ ÑÅÍÁ ÄÏÕÑÏÕ ØÇÖÉÓÅ ÓÔÏ ÁÉÃÁËÅÙ.(EUROKINISSI-ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)