Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Δείτε τι ζητούν τώρα οι απαγωγείς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι απαγωγείς ξαναεμφανίστηκαν τα τελευταία 24ωρα και σε επικοινωνία που είχαν με την οικογένεια του επιχειρηματία «έριξαν» το ποσό των λύτρων που ζητήσαν μέχρι και σήμερα για την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι απαγωγείς πλέον ζητούν από την οικογένεια 30 και όχι 50 ή 70 εκατομμύρια που ζητούσαν μέχρι πρότινος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έχει συμπληρώσει πέντε μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, γενονός που δείχνει ότι ήταν πλήρως προετοιμασμένοι για να «τραβήξουν» την υπόθεση στα άκρα.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας που σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμάται ότι κρατείται επί κρητικού εδάφους είναι φοβερά καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά.

Στην ίδια κατάσταση είναι και η οικογένεια του απαχθέντα με τους απαγωγείς να πιέζουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς σε κάθε επικοινωνία που έχουν με την οικογένεια «σφυροκοπούν» ψυχολογικά με φοβερά «σκαμπανεβάσματα» και ύφος, παντελώς απαξιωτικό και προσβλητικό.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι, η αστυνομία δεν έχει καμία εμπλοκή με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης - το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια - και προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να μην κινδυνέψει ο όμηρος.

Πηγή: newsbomb