Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Είδε μια παραφουσκωμένη βαλίτσα στα σκουπίδια και αποφάσισε να την ανοίξει. Μόλις είδε ΤΙ είχε μέσα, πάγωσε…

Όταν σκυλιά ή οποιοδήποτε ζώο παραδίδονται σε ένα καταφύγιο, μπορείτε να υποθέσετε ότι έχουν βιώσει πολλά τραύματα. Αλλά όταν αυτός ο μικρός τύπος πήγε στο καταφύγιο, τίποτα δεν μπορούσε να μαρτυρήσει αυτό που θα ακολουθούσε.

Ένας περαστικός, περπατώντας αμέριμνος στο δρόμο, βρήκε μια βαλίτσα. Όσο ασυνήθιστο και να φαίνεται, συνέχισε να περπατά, μέχρι που άκουσε έναν θόρυβο να βγαίνει από τη βαλίτσα και την πλησίασε.

Άνοιξε τη βαλίτσα, που ήταν κλειδωμένη και τρομοκρατήθηκε όταν βρήκε ένα σκυλί μέσα. Το σκυλί ήταν ανάμεσα από τις ακαθαρσίες του, αλλά ευτυχώς, φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του.

Ο άνθρωπος που τον βρήκε δεν μπορούσε να τον αφήσει εκεί και αποφάσισε ότι το καλύτερο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει ήταν να του δώσει φαγητό και νερό.

Αφού τον φρόντισε, τον πήγε σε ένα καταφύγιο, όπου εξέτασαν το σκυλί, τον ονόμασαν Ντόουντ και τον βρήκαν περιποιημένο και σε πολύ καλή κατάσταση.


Ο σκύλος είναι περίπου 6 ετών και είναι πολύ τυχερός που βρέθηκε.

«Αυτό που του συνέβη είναι απολύτως σκληρό … είναι το πιο φιλικό σκυλί που έχω γνωρίσει», δήλωσε ο Eyal Lichtmann, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της RAPS.

Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοιου είδους σκληρότητα.

Ευτυχώς, ο σκύλος είναι καλά. «Είναι πολύ δραστήριος, χαρούμενος και φιλικός. Έφαγε καλά και δυνάμωσε. Έχει καλή υγεία παρά το τραυματικό του περιστατικό.»

Η διεξαγωγή της έρευνας για να βρεθεί ο υπεύθυνος που έβαλε αυτό πλάσμα στη βαλίτσα, έχει αρχίσει και πραγματικά ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα ο ένοχος.

Πηγή: Gladwire, fanpage