Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Έξαλλη η Αννίτα Πάνια με την καλεσμένη της, την έδιωξε από το πλατό της εκπομπής της! [Βίντεο]

Άμα στραβώσει η Αννίτα Πάνια, στραβώνει και δεν μπορεί τίποτα να της αλλάξει γνώμη.

Σήμερα, στην εκπομπή της έφτασε στο σημείο να διώξει την καλεσμένη της, η οποία ήταν η Αναστασία Γιουσέφ, επειδή εκείνη είχε καθυστερήσει να βγει, όπως τουλάχιστον η ίδια πίστευε με αποτέλεσμα να κάνει φασαρία στο πλατό. Τότε η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ζήτησε από τους συνεργάτες της να τη διώξουν αμέσως! «Παιδιά, είναι πάρα πολύ ώρα αυτό, να φύγει αυτή η κοπέλα που μιλάει. Είναι πραγματικά εκνευριστικό για όλους μας. Έχει έρθει εδώ ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει φασαρία.

Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε εδώ και ώρα να το δείξουμε με κάθε τρόπο, δεν παίζει αυτό το πράγμα. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Συγγνώμη τηλεθεατές, αλλά παίζει ένα... έργο εδώ, το οποίο είναι απίστευτο. Και ξέρω και τι είναι, να τελειώνουμε να το πω, είναι η Αναστασία Γιούσεφ που πρόκειται να βγει στον αέρα και μέχρι να βγει μας έχει τρελάνει, για το ότι βιάζεται κλπ.

Όποιος θέλει να έρθει σε αυτή την εκπομπή, έρχεται, περιμένει τη σειρά του, υπάρχει χρόνος για όλους, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη και από τη στιγμή που έρχεται, βγαίνει. Δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το πράγμα όλη αυτή την ώρα. Δεν μπορώ να πάω την εκπομπή πίσω γιατί θέλει η Αναστασία Γιούσεφ την ώρα που θέλει. Έλα τώρα, δεν έχει πλάκα αυτό τόση ώρα» είπε η Αννίτα φανερά εκνευρισμένη!


Πηγή: zappit