Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Κρατερού Κατσούλη-τι είπε η Καραβάτου

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία της υγείας του Κρατερού Κατσούλη, μετά την χθεσινή επιδείνωση της υγείας του και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Αρκετά πιο ευδιάθετη από χθες άνοιξε την εκπομπή της σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου, μετά την εισαγωγή του συζύγου της στο νοσοκομείο, όπως είπε η ίδια χθες. Ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει από το έτοιμο το πρωινό δύο σχεδόν εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια είπε σήμερα: «Είμαστε πάλι τέσσερις, αλλά πιο χαρούμενοι σήμερα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Κατσούλης είναι καλύτερα στην υγεία του ωστόσο και πάλι δεν ήταν στην εκπομπή. Ωστόσο, δεν διευκρίνησε αν βγήκε από το νοσοκομείο ή όχι.

«Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ! Δεν θα πω ότι με το καλό τη Δευτέρα θα είναι μαζί μας στην εκπομπή, μη το ματιάσω! Θα είναι όμως, θα είναι 100%! Δεν γίνεται δηλαδή, θα τον φέρω σηκωτό και θα του βάλω εδώ ένα κρεβάτι να ξαπλώσει» πρόσθεσε.


Θυμίζουμε ότι χθες, η Καραβάτου είχε πει στην έναρξη της εκπομπής της: «Θα προσπαθήσουμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση αν δεν έχετε γιατί και μεις δεν έχουμε καλή διάθεση. Για να μην παρεξηγηθώ για αυτό που είπα... Περαστικά, περαστικά να πούμε στον Κρατερό που πιστεύαμε ότι σήμερα θα είναι μαζί μας και τελικά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, γιατί είχε μία πάρα πολύ δύσκολη νύχτα με έντονους πόνους.

Ελπίζουμε ότι όλα θα αποκατασταθούνε σήμερα. Θέλω να σου πω ότι θα πάνε όλα καλα. Και ελπίζω να είσαι σε μια κατάσταση που να μπορείς να μας δεις αυτή τη στιγμή».


Πηγή: thetoc