Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Λάθος Διατροφή οφείλεται για την συσσώρευση 9 Κιλών Αποβλήτων στο Σώμα. Δείτε ΠΩΣ να ξαλαφρώσετε το Έντερό σας!!!

Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πέψη, πονοκεφάλους, κούραση και άλλες μορφές δυσφορίας. Αυτά τα προβλήματα συνήθως έχουν την ρίζα τους σε εντερικά προβλήματα και πολλοί πιστεύουν πως το κλειδί για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται σε ένα υγιές πεπτικό σύστημα.

Το να το παραμελούμε μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα από σχετικά αβλαβή (δυσκοιλιότητα) μέχρι και πολύ πιο σοβαρά (σύνδρομο ευερεθίστου εντέρου).


Όταν το εντερικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, μέχρι και 9 κιλά αποβλήτων μπορεί να παραμείνουν στο σώμα για 70 ώρες ενώ ένα υγιές άτομο μπορεί να χωνέψει το φαγητό μέσα σε 24 ώρες. Ο λόγος που τόσοι πολλοί πάσχουν από εντερικά προβλήματα είναι η διατροφή μας, που συχνά δεν περιέχει πολλές ίνες και έχει πολλή ζάχαρη λόγω του γρήγορου φαγητού.

Με αυτό το smoothie όμως, θα καταφέρετε να αποτοξινώσετε το κόλον σας και να κάνετε το έντερό σας να δουλεύει σαν καινούργιο!

Θα χρειαστείτε:
  • 1 κούπα νερό
  • 1 κ.γ οργανικό μέλι
  • 1 κ.γ σπόρους τσίας
  • 1 κ.γ λιναρόσπορο
  • 1 μήλο

Οδηγίες:

Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μίξερ και χτυπήστε τα καλά μέχρι οι σπόροι της τσίας να διαλυθούν. Να πίνετε το μίγμα κάθε μέρα με άδειο στομάχι και σύντομα θα δείτε το πεπτικό σας να βελτιώνεται. Το σώμα θα μπορεί πιο εύκολα να ξεφορτώνεται τα απόβλητα και έτσι το κόλον σας θα είναι πιο υγιές.

Δείτε γιατί δουλεύει τόσο καλά αυτή η συνταγή:

Το μέλι έχει αντισηπτική, αντιιική, αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση, κάτι που το κάνει ιδανικό για εντερικά προβλήματα. Ο λιναρόσπορος είναι πλούσιος σε ω-3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και ίνες που βοηθούν το πεπτικό να δουλεύει πιο καλά.

Οι σπόροι της τσίας θεωρούνται πραγματικό θαύμα – περιέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά, ω-ε λιπαρά και είναι πλούσιοι σε ίνες. Το μήλο περιέχει πολλές διαλυτές και αδιάλυτες ίνες που βοηθούν στην πέψη.


Το καλύτερο είναι πως αυτό το ρόφημα δεν κάνει καλό μόνο στο πεπτικό σύστημα – βοηθάει και ενάντια σε καρδιακά νοσήματα. Η σωστή διατροφή και άσκηση μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κρατήσετε το έντερό σας καθαρό. Αυτό σημαίνει να τρώτε πολλά φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης ενώ να αποφεύγετε το γρήγορο φαγητό, τη ζάχαρη και τροφές με λευκό αλεύρι.

Είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγετε το άγχος, το αλκοόλ, την καφεΐνη και την νικοτίνη – το έντερό σας θα σας ευγνωμονεί!


Συνδυάζοντας υγιεινή διατροφή με αυτό το ρόφημα μπορεί να δείτε πραγματικά θαύματα. Σύντομα θα έχετε περισσότερη ενέργεια και οι πιθανότητες είναι πως η χοληστερίνη σας θα μειωθεί επίσης.

Οπότε εάν νιώθετε πως έχετε στομαχικά προβλήματα και πως το πεπτικό σας σύστημα χρειάζεται βοήθεια, δοκιμάστε αυτό το εκπληκτικό ρόφημα. Ακόμα και αν δεν έχετε πρόβλημα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διατηρήστε σε φόρμα.

Credit: hefty

Πηγή: fanpage