Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Όταν αυτή η υπάλληλος φυλακών βγήκε να τραγουδήσει Beyonce οι κριτές δεν περίμεναν με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε [Βίντεο]

Όταν η Sam Bailey μπήγε στο δωμάτιο της πρώτης οντισιόν για το The X Factor UK, υπήρχε μια περίεργη ατμόσφαιρα στον αέρα. Η διαγωνιζόμενη ήταν μαζεμένη και σκεπτική. Η ατμόσφαιρα επιβαρύνθηκε όταν αποκάλυψε το επάγγελμα της… Η Sam ήταν δεσμοφύλακας.

Το τραγούδι που επέλεξε να πει ήταν το “Listen” της Beyonce, το οποίο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά φάνηκε αμέσως πως η Sam έπρεπε οπωσδήποτε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Η απόδοσή της στο τραγούδι της Beyonce ήταν εκπληκτική!


Οι αντιδράσεις των κριτών μετά την παράσταση ήταν ακριβώς αυτό που θα ήθελε ν’ ακούσει κάθε διαγωνιζόμενος. Ένας από τους κριτές, τη ρώτησε, “Sam! Από πού προέρχεται αυτή η φωνή;;” Στη συνέχεια είπε,” Δεν περίμενα ν’ ακούσω κάτι τέτοιο. Ουάου!”

Ένας άλλος είπε, “Έτσι πρέπει να ερμηνεύεται αυτό το τραγούδι… με αυτό το πάθος.”


Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Sam άρχισε να συγκινείται. Αλλά άξιζε η τόση αμηχανία… Και οι τέσσερις κριτές της είπαν το πολυπόθητο “Ναι!”και την έστειλαν στον επόμενο γύρο.

Η οντισιόν της Sam μας δίνει ένα ισχυρό μάθημα: Να ακολουθούμε τα όνειρά μας ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πει ο κόσμος για μας.



Πηγή: diaforetiko