Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Αιτωλοακαρνανία: Βρήκαν τους ληστές 48χρονης στη… φυλακή!

Εδώ και δυο μήνες είναι προφυλακισμένοι για ληστείες και κλοπές που είχαν διαπράξει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, οι δυο από τρεις Αλβανούς κακοποιούς που τον Ιανουάριο είχαν κακοποιήσει μια 48χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας για να την ληστέψουν!

Η ταυτότητα των δραστών αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος. Οι δυο από αυτούς, ηλικίας 25 και 19 χρόνων, κρατούνται ήδη από τα τέλη Μαρτίου στο Κέντρο Κράτησης Πατρών, ενώ ο μόνος που διαφεύγει τη σύλληψη είναι ο 20χρονος ομοεθνής συνεργός τους τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου, οι τρεις κακοποιοί είχαν χτυπήσει την πόρτα της 48χρονης και, μόλις εκείνη άνοιξε, την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού και τη φίμωσαν. Αφού ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν 450 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό, την κλείδωσαν στο λουτρό και εξαφανίστηκαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.