Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Μαζεύουν τα πανιά τους οι Τούρκοι και αποχωρούν από τα “Διεθνή Ύδατα “ της Σάμου!

Tελικά αυτός που είπε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει ,μάλλον πρέπει να έχει δίκιο !
Φώτο απο την άσκηση της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών που ασκήθηκαν σε απόβαση για κατάληψη Εχθρικού Εδάφους ! Από 13 Μονάδες του Τούρκικου Στόλου που ήταν μαζεμένοι στα Διεθνή Ύδατα νότια της Σάμου χθες το απόγευμα και μετά το κλοιό που “διακριτικά επέβαλαν” οι Ναυτικές Δυνάμεις της Ελλάδος που είχαν διασκορπιστεί στα νησιά και δόθηκε η εντολή για περικύκλωση των Τουρκικών Δυνάμεων ώστε οποιαδήποτε κίνηση εντός των Χωρικών Υδάτων να αντιμετωπιστεί διαφορετικά από ότι τουλάχιστον φάνηκε….


Οι Τούρκοι άρχισαν από τις Πρώτες Πρωινές ώρες να αποχωρούν από την Περιοχή βάζοντας Ρότα τα Μικρασιατικά Παράλια

Αυτήν την ώρα έχουν παραμείνει στην περιοχή περί τα πέντε σκάφη που έχουν βοηθητικό ρόλο στην εκτέλεση της Ασκήσεως !

Ελληνικά πολεμικά ήταν σε όλη την Περιοχή ενώ από πληροφορίες υπήρχε αρκετή και ασυνήθιστη κίνηση στο αεροδρόμιο της Σάμου !

Πάντως η Μπαμπεσιά των Τούρκων να βγάλουν το στόλο σε μια Χώρα που διεξάγει εκλογές (Μεσάνυχτα Κυριακής ) πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν και από τους Ευρωπαίους φίλους της Άγκυρας που την σιγοντάρουν .

Η κίνηση των Τούρκων είναι και εναντίον της Ευρώπης και αν κάποιοι στις Βρυξέλλες δεν το καταλάβανε ,ίσως το Ελληνικό ΥΠΕΞ να φροντίσει να το κάνει γνωστό ….Τι στην ευχή έχουμε την Προεδρία της Ε.Ε ;

Αν και ο Βενιζέλος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα τετριμμένα γιατί μοιράζει Υπουργεία στους (Πασόκους) που σάρωσαν με το τεράστιο ποσοστό του 8 % …Να ζήσουμε να το θυμόμαστε!