Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

«Σφάχτηκαν» Κανέλλη – Βούτσης για τη Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε σε δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου ότι προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει αέρα στα πανιά σχηματισμών στο πλαίσιο του ευρωσκεπτικισμού που καλλιεργεί. «Το ερώτημα ότι περνάει ο Κασιδιάρης στο δεύτερο γύρο εσείς το είχατε θέσει ένα μήνα πριν τις εκλογές» συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση ο οποίος κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι μεταφέρει το αδιέξοδό του στη Χρυσή Αυγή λέγοντας προς την κυρία Κανέλλη ότι «δεν είσαστε εισαγγελέα της αριστεράς». «Τόσο πολύ σας ενοχλεί που ο λαός ψηφίζει αριστερά της αριστεράς;» αναρωτήθηκε ο κ. Βούτσης.

Η κ.Κανέλλη ανταπάντησε πως για πρώτη φορά η αριστερά είναι στην πρώτη θέση, λέγοντας στον κύριο Βούτση «είστε η ενσωματωμένη αριστερά, μην το παίζεις ΕΔΑ και ΕΑΜ».

Η κόντρα κατέληξε με τον κ. Βούτση να ζητά από τη Λιάνα Κανέλλη να δηλώσει τι θα κάνει το ΚΚΕ στο δεύτερο γύρο των εκλογών και τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντά «αυτό που πρέπει».