Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

«Έχουμε συμφωνήσει με Ζε Εντουάρντο»

Ο Μάνθος Πουλινάκης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ζε Εντουάρντο για τον δανεισμό του από την Πάρμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και τον Νικόλα Ακτύπη: -για τον δανεισμό του Ζε Εντουάρντο: «Υπάρχει συμφωνία δανεισμού με την Πάρμα για έναν χρόνο. Έχουμε συμφωνήσει και με τον παίκτη και τον μανάτζέρ του. Έπρεπε να γίνει ένα ταξίδι για να γνωριστούμε καλύτερα με τους ανθρώπους της Πάρμα αλλά και τον παίκτη. Υπάρχει καλή σχέση με τον ατζέντη του και όλα αυτά έπαιξαν ρόλο». -για την απόκτηση παικτών που προκαλούν ενθουσιασμό στον κόσμο:

«Οι λεγόμενες… βόμβες θα πρέπει να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο την αξία τους. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα, πάντα όμως στα οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν.

-για το ενδεχόμενο απόκτηση και ενός παίκτη με εξίσου δυνατό όνομα…

«Ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων. Υπάρχει κάτι που το συζητάμε και είναι καλή περίπτωση για εμάς. Σαν ομάδα και ρόστερ πλέον είμαστε γεμάτοι, αλλά το κοιτάμε. Είναι καλό να έρχονται τέτοιοι παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί εμείς οι ίδιοι το έχουμε υποβαθμίσει. Πρέπει να έχουμε όλοι μια θετική αύρα».

-για το γήπεδο:

«Τα προβλήματα στην Ελλάδα με τα γήπεδα είναι πολλά. Υπάρχει πρόβλημα με την γραφειοκρατία. Το γήπεδο μας ανήκει στον Ερασιτέχνη και παίρνουμε κάποιες πρωτοβουλίες και εμείς όμως. Έχουμε πάρει κάποια έγγραφα. Αλλάζουμε τους πυλώνες. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ασφάλεια».