Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Κρήτη: Η πικρία της άτυχης Κατερίνας λίγο πριν πνιγεί

Όλη η Κρήτη θρηνεί σήμερα για τον χαμό δυο νέων ανθρώπων. Ο Βενιζέλος Στρατάκης και η Κατερίνα Καναβάκη πνίγηκαν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους σε παραλία στην Κρήτη. Βούτηξαν για να σώσουν δυο από τα παιδιά τους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι διακοπές για τον 35χρονο Βενιζέλο Στρατάκη από τη Ροδιά (Ρογδιά για τους ντόπιους) Ηρακλείου και την 37χρονη σύντροφό του Κατερίνα Καναβάκη από τις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου εξελίχθηκαν σε ανείπωτη τραγωδία. Οι δυο τους βρήκαν θάνατο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Το παράπονο της Κατερίνας

Η άτυχη Κατερίνα φαίνεται πως έφυγε ιδιαίτερα πικραμένη. Η ίδια είχε στενοχωρηθεί από την συμπεριφορά συγγενών αλλά και συγχωριανών της. Μάλιστα, είχε εκφράσει την πικρία της μέσω facebook. «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… Και έρχεται η στιγμή που θες να πεις ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» από καρδιάς… σε όλους εσάς που με κρίνετε,που με σχολιάζετε και που ξέρετε την ζωή μου καλύτερα από μένα!

Δεν μπήκατε όμως καν στον κόπο να «μπείτε» στα παπούτσια μου και να περπατήσετε με αυτά! Ευχαριστώ επίσης και δικούς μου συγγενείς που ενώ τους αγάπησα, τους εμπιστεύτηκα και σεβάστηκα τις επιλογές τους με δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο!

Να τις ακούτε και να τις πιστεύετε! Αλλά… ξανά δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να δείτε την ζωή της, ούσα σε έγγαμο βίο και έχοντας γνώση και όλος ο οικογενειακός μας κύκλος ότι και ακόμα και το όνομα εδώ μέσα είναι… ΨΕΥΤΙΚΟ! Γι’ αυτό να ακούτε τι λέει και να τα πιστεύετε! Μην σας χαλάσω το όνειρο…κρίμα είναι! Καλό και όμορφο βράδυ από καρδιάς!»


newsit