Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ FERRARI! Την νοίκιασε για φιγούρα και της έκανε ζημιά 270.000 [Βίντεο]

Τη νοικιάζεις για να πάρεις μια γεύση, ακριβώς επειδή η τσέπη σου δεν είναι για Ferrari. Και μετά την καταστρέφεις ολοσχερώς… Πρόβλημα.

Η οδήγηση ενός supercar είναι εμπειρία ζωής για αυτούς που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν ένα και να ζουν με αυτό. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται όταν αυτή η εμπειρία πάει στραβά. Πολύ στραβά. Όπως η συγκεκριμένη βόλτα ενός 26χρονου, ιδιοκτήτη Subaru Impreza WRX STI, ο οποίος νοίκιασε μια Ferrari 458 και την κατέστρεψε ολοσχερώς.

Όπως φαίνεται στο video, η Ferrari είναι μέρος ενός μικρού κομβόι, παρέα με δύο ακόμη Lamborghini Gallardo: Μια Spyder και μία Superleggera. Η παρέα απολαμβάνει τους στριφτερούς δρόμους της περιοχής Golden στο Colorado. Ξεκίνησαν τη ξεχωριστή αυτή μέρα με γέλια και selfies, όπως δείχνουν οι εικόνες που περιλαμβάνονται στο video από το πρωινό φουλάρισμα σε καύσιμα και τις ενδιάμεσες στάσεις. Αλλά τελείωσαν με… κλάμα. Πολύ κλάμα. Και «καντήλια».

Ο ρυθμός τους, όπως φαίνεται στην on board camera, αλλού είναι πιο αργός κι αλλού πιο γρήγορος. Αφήνουν αποστάσεις μεταξύ τους, η Ferrari μένει πίσω από την Superleggera, και μετά ξαναπατά για να την πιάσει. Ο 26χρονος που οδηγεί την 458 Italia έχει συνοδηγό, και μάλιστα γυναίκα. Οπότε κάνει και τη σχετική φιγούρα, ενώ εκείνη ακούγεται αγχωμένη ως και φοβισμένη. Ακριβώς μάλιστα τη στιγμή που πάει να γίνει το κακό, φαίνεται ότι η κοπέλα έχει καταλάβει το λάθος, την απίστευτη υπερβολή του οδηγού σε σχέση με την ταχύτητα εισόδου. Η Ferrari δεν στρίβει ποτέ. Συνεχίζει ευθεία και καρφώνεται στις μπαριέρες.

Παρότι οι επιβάτες γλίτωσαν χωρίς γρατζουνιά, άνθρωπος από την εταιρεία ενοικίασης είπε ότι το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η ζημιά εκτιμήθηκε από τους εμπειρογνώμονες στα $270.000. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό. Η ευρυγώνια λήψη της GoPro κάμερας δεν μας βοηθά να το καταλάβουμε, αλλά λένε ότι πρόκειται για στροφή των 50 km/h στην οποία δοκίμασε να στρίψει με σχεδόν τριπλάσια ταχύτητα.

Εκτός από αυτά που κανείς μπορεί εύκολα να διακρίνει στην φωτογραφία, το αυτοκίνητο έχει πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά εσωτερικά, στη δομή του. Έχει πάρει σασί, με λίγα λόγια. Και έχει ξεμονταριστεί ολόκληρο το ταμπλό από την έκρηξη των αερόσακων. Κάπως έτσι προκύπτουν τα τροπέτα και μετά βλέπουμε στην Αμερική να φτιάχνονται Toyota GT86 με μοτέρ Ferrari 458.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: arouraios