Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η συγκλονιστική αποκάλυψη φίλου της Κέλλυς Σακάκου! Η νόσος που την βασάνιζε και την έκανε να χάσει την φωνή της: «Ξεψύχησε στην αγκαλιά της…»

Χθες το μεσημέρι έφυγε από την ζωή η Κέλλυ Σακάκου! Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα ζούσε έναν εφιάλτη, αφού πριν 6 μήνες έχασε τον πολυαγαπημένο της άντρα, και η ίδια βυθίστηκε στο πένθος…

Σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο κ.Γκοσμάνης, ο οποίο ήταν ο καλύτερος φίλος της παρουσιάστριας και ήταν αυτός που ήταν κοντά της τις τελευταίες στιγμές! Οι αποκαλύψεις του ωστόσο σόκαραν τους τηλεθεατές: «Η Κέλλυ έφυγε χθες στο μεσημέρι, ξεψύχησε στην αγκαλιά της νύφης της κ.Μαρίζα Φασιανού και παρόν ήταν και η οικιακή βοηθός της! Η Κέλλυ όλο αυτό το διάστημα πέρα από τα κινητικά προβλήματα που είχε λόγο του τραυματισμού της στο ισχίο, είχε χάσει την φωνή της λόγο της νόσου Πάρκισον όπου έπασχε.

Έτσι απομονώθηκε από όλους, δεν μιλούσε ούτε στην οικογένεια της και ήμουν ο μόνος που την έβλεπε και της μιλούσε. Η εικόνα της είχε χαλάσει πολύ… Μάλιστα δίπλα από το κρεβάτι της, λίγο μετά αφότου πέθανε, βρέθηκε το ημερολόγιο της, στο οποίο περιέγραφε το δράμα και την θλίψη που βιώνει μετά την απώλεια του άντρα της και έγραφε πως δεν αντέχει άλλο πόνο…» – Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: youweekly