Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Μία αποκάλυψη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική οικονομία,για καλό αυτή τη φορά,έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια. Σε συνέντευξη του ο Γρηγόρης Στεργιούλης, τόνισε πως έχει δρομολογηθεί ήδη το σχέδιο εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε πολλά μέρη της χώρας,αποκαλύπτοντας και νούμερα που προκαλούν αίσθηση.

"Είναι εθνικό καθήκον η καταγραφή του πλούτου της χώρας μας. Έχουμε ανοίξει τα φτερά μας και επειδή το θέμα της έρευνας και της εξόρυξης των υδρογονανθράκων ξεπερνά και τα οικονομικά δεδομένα και τα σύνορα της χώρας, έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα δημιουργίας παγκόσμιων συμμαχιών που θα φέρουν κεφάλαια για να δούμε τι κρύβει αυτός ο χώρος",τόνισε ο κ Στεργιούλης και συνέχισε με αποκαλύψεις.


"Τα τελευταία στοιχεία από τις σεισμικές μελέτες που κάναμε στον Πατραϊκό είναι άκρως ενθαρρυντικά. Έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων παικτών και μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε όλα τα σεισμικά δεδομένα της χώρας. Μιλάμε για περίπου 100 εκατομμύρια βαρέλια, που είναι η ετήσια κατανάλωση της χώρας για τα Ελληνικά Πετρέλαια.Στο Ιόνιο δεν έχουμε κάνει ακόμη σεισμικές δοκιμές, όμως έχουμε κάνει κοινοπραξίες με μεγάλες εταιρείες. Επαναλαμβάνω ότι ξανά κοιτάμε όλη τη χώρα".

Ο κ.Στεργιούλης δήλωσε πως λόγω ελλείψεων στις ελληνικές υποδομές οι εταιρείες που θα ‘’τρυπήσουν’’,όπως είπε,ζητούν το 1/3 της αξίας των κοιτασμάτων.

Τέλος πρόσθεσε: "Πιστεύω πως το 2018 και το 2019 θα είναι κρίσιμα από την άποψη της εξόρυξης. Έχει μεγάλη σημασία σε αυτά τα πρότζεκτ να ξεκινήσει κανείς. Να βρεί τα πρώτα χρήματα, τους συνεργάτες, τα τρυπάνια".

Πηγή: voicenews