Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κάνετε μία τρύπα στο Σφουγγάρι σας για αυτόν τον πάρα πολύ Έξυπνο Λόγο [Βίντεο]

Το σφουγγάρι είναι ένα απλό, καθημερινό εργαλείο καθαρισμού. Όμως, το γεγονός ότι είναι μαλακό και έχει τη μοναδική ικανότητα να συγκρατεί τα υγρά, το καθιστά χρήσιμο και για άλλες ανάγκες τους σπιτιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από καθαρισμό με ασυνήθιστο τρόπο μέχρι και στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς καθώς, πολλές φορές, το χρειαζόμαστε για να γίνει η δουλειά μας.

1. Καθαριστικό για δοχεία με παράξενο σχήμα.

Ιδού ένας πάρα πολύ έξυπνος τρόπος για να καθαρίσετε ένα δοχείο με μικρό άνοιγμα, όπως ένα πλαστικό μπουκάλι: κόψτε ένα μικρό κομμάτι από το πλάι ενός μικρού σφουγγαριού (προτιμότερο από τη σκληρή πλευρά), τοποθετήστε πάνω του ένα δυνατό μαγνήτη και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε κόλλα για να το στερεώσετε.

Μουσκέψτε το σφουγγάρι με υγρό πιάτων και βάλτε το στο δοχείο μέσα από το άνοιγμα, διπλώνοντάς το όσο χρειάζεται για να χωρέσει. Χρησιμοποιήστε και άλλο μαγνήτη για να έλξετε το σφουγγάρι, έξω από το δοχείο. Στη συνέχεια, μετακινείστε το μαγνήτη όσο χρειάζεται έτσι ώστε το σφουγγάρι να τρίψει όλη την επιφάνεια του δοχείου.

Όταν το εσωτερικό του δοχείου καθαρίσει, γεμίστε το με νερό έτσι ώστε να ανέβει το σφουγγάρι στην επιφάνεια και χρησιμοποιείστε πένσες με μύτη βελόνας για να το τραβήξετε. Ξεπλύνετέ το καλά και έχετε τελειώσει.


2. Χειροποίητη παγοκύστη

Φτιάξτε μικρές παγοκύστες .. Μουσκέψτε με νερό ένα καθαρό σφουγγάρι, στύβοντάς το όσο χρειάζεται για να φύγει το περιττό νερό. Τοποθετήστε το σφουγγάρι σε ένα σακουλάκι για σάντουιτς, αφαιρώντας τον αέρα από τη σακούλα και κλείστε το καλά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα παγοκύστες για να αντιμετωπίζετε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε χτύπημα και μελανιά.

Όταν χρειαστείτε παγοκύστη, απλώς μετακινείστε το σακουλάκι και εφαρμόστε τη μαλακή του πλευρά στην πάσχουσα περιοχή. Στο βίντεο του CrazyRussianHacker στο YouTube, μπορείτε να δείτε πώς να το κάνετε αυτό. Του αρέσει αυτός το τρόπος γιατί δείχνει τάξη και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.



3.Σακουλάκια για ψυγείο

Ο CrazyRussianHacker τοποθετεί τις παγοκύστες του στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε μεγάλα σφουγγάρια, χωρίς σκληρή επιφάνεια και μην τα στύβετε για να αφαιρέσετε το περιττό υγρό πριν τα παγώσετε. Τοποθετήστε τα σακουλάκια με τα σφουγγάρια στο ψυγείο, έτσι ώστε τα αναλώσιμα να παραμείνουν ψυχρά, χωρίς να λιώσουν.

4. Αφαιρεί τις τρίχες των κατοικίδιων

Απλώς τρίψτε ένα υγρό σφουγγάρι πάνω στα υφάσματα ή τα χαλιά για να απομακρύνετε τις τρίχες των κατοικίδιων. Είναι στ’ αλήθεια τόσο απλό.

5. Δοχείο για ασετόν

Φτιάξτε το δικό σας δοχείο για ασετόν, όμοιο με εκείνων των σαλονιών ομορφιάς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυάλινο δοχείο με χωρητικότητα 118,3 ml, ασετόν και ένα σφουγγάρι. Κόψτε το σφουγγάρι στη μέση, κατά μήκος, τυλίξτε τα μισά μαζί σε σπειροειδή μορφή και τοποθετήστε τα σε ένα βάζο που θα πρέπει να κλείνει σφιχτά. Προσθέστε ασετόν μέχρι τα σφουγγάρια να εμποτιστούν πληρως και θα μπορείτε εύκολα να αφαιρείτε το βερνίκι χωρίς το μπελά ή την ταλαιπωρία του βαμβακιού.

6. Υλικό προστασίας κατά το πακετάρισμα

Προστατέψτε τα εύθραυστα αντικείμενά σας κατά τη μεταφορά τους, με αυτό το φανταστικό κόλπο: κόψτε βρεγμένα σφουγγάρια σε μικρά τέταρτα και τοποθετήστε τα σε στρατηγικά σημεία ανάμεσα στα εύθραυστα αντικείμενα κατά τη μεταφορά τους. Καθώς στεγνώνουν τα σφουγγάρια, θα προσαρμοστούν στο σχήμα του εύθραυστου αντικειμένου, δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό κα προστατευτικο μαξιλάρι.