Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Της έριξε οξύ στο πρόσωπο για να την τιμωρήσει

Η 19χρονη νοσοκόμα, είχε γνωρίσει τον 80χρονο μουσουλμάνο στο γηροκομείο στο οποίο εργαζόταν.

Η νεαρή κοπέλα είχε χάσει τους γονείς της στην παιδική της ηλικία και βρήκε στα μάτια του Μοχάμεντ Ραφίκ, μία προστασία.

Όταν άρχισε να έχει σεξουαλική σχέση με τον ηλικιωμένο άντρα, προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ και άρχισαν να συζούν.

Ο 80χρονος προκειμένου να κρατήσει κοντά του την κοπέλα, άρχισε να της κάνει πανάκριβα δώρα, συμπεριλαμβανομένου και ενός αυτοκινήτου.

Άρχισε όμως γρήγορα να ψάχνει τα πράγματά της αφού τη ζήλευε παθολογικά. Το 2013, η 19χρονη αποφασίζει να χωρίσει.

Ο 80χρονος όμως δεν την άφησε ατιμώρητη. Προσέλαβε δύο άντρες προκειμένου να της ρίξουν οξύ στο πρόσωπο σε μία προσπάθεια να επιστρέψει κοντά του και να μπορεί να έχει και πάλι τον πλήρη έλεγχο της.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε ενώ η 19χρονη βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου της. Η ίδια υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο, στο στήθος και το λαιμό της ενώ θύμα έπεσε και ο φίλος της ο οποίος την είχε συνοδέψει προς την πόρτα.

Ο 80χρονος και οι δύο συνεργάτες του αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία.

Σύμφωνα όμως με ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης παρακείμενου κτιρίου, καθώς και ένας μάρτυρας, που δήλωσε στο δικαστήριο ότι είδε τον ηλικιωμένο άντρα να δίνει μια μαύρη τσάντα που περιείχε το μπουκάλι με το υγρό σε νεαρό άντρα, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στο δράστη.

Η δίκη της υπόθεσης θα διαρκέσει αρκετές βδομάδες ακόμα ενώ το θύμα θα πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθεί.